• Haberler
  • Spor
  • Keçiler beklentinin üzerinde – Kocatepe Gazetesi

Keçiler beklentinin üzerinde – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor, Bursaspor ve Türk Telekom takımlarının yer aldığı Zafer Kupası Basketbol Turnuvası yapılan ilk maçla başladı. İlk maçta Afyon Belediyespor ile Türk Telekom karşı karşıya gelirken maçı baştan sona üstün oynayan Afyon Belediyespor rakibini 87-65'lik skorla mağlup etti.Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor takımı oldu. Tek yabancısı bulunan Afyon [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor, Bursaspor ve Türk Telekom takımlarının yer aldığı Zafer Kupası Basketbol Turnuvası yapılan ilk maçla başladı. İlk maçta Afyon Belediyespor ile Türk Telekom karşı karşıya gelirken maçı baştan sona üstün oynayan Afyon Belediyespor rakibini 87-65’lik skorla mağlup etti.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor takımı oldu. Tek yabancısı bulunan Afyon Belediyespor rakibi karşısında etkili oyunu ile göz doldurdu. İlk çeyrekte Keçiler 25 sayı kaydetti. Rakip Türk Telekom ise ilk çeyrekte 18 sayı bulurken ikinci çeyrek 25-18 Keçilerin üstünlüğü ile başladı.
İkinci çeyrekte de rakibine göre çok derli toplu bir görüntü sergileyen Afyon Belediyespor top çalma, asist ve ribauntlarda başarılı bir performans sergiledi. Afyon Belediyespor bu çeyrekte 19 sayı imkanı kaydetti. Telekom ise Afyon Belediyespor’un 19 sayısına 15 sayı ile cevap verince farka arttı. Afyon Belediyespor 44-33 soyunma odasına önde girdi.
İkinci yarının başında Telekom ataklarını hızlandırırken Afyon Belediyespor bulduğu sayılarla rakibinin farkı azaltmasına izin vermedi. Üçüncü çeyrekte Afyon Belediyespor 25 sayı kaydetmeyi başardı. Telekom ise 17 sayı ile Afyon Belediyespor’a cevap verdi ve fark 19 sayı oldu.
Son çeyrekte oyunu yavaşlatan Afyon Belediyespor 18 sayı buldu. Rakibinin de farkı azaltmasına imkan vermeyen Afyon Belediyespor 15 sayı kaydetmesine izin verdi. Maçın sonunda 87-65’lik skorla kazanan Afyon Belediyespor Zafer Kupası’nın ilk maçını kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme