• Haberler
  • Spor
  • Keçiler Bandırma'yı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Bandırma'yı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 28. haftasında kendi sahasında Bandırma Kırmızı'yı konuk edecek. Başhakemliği Uğur Özen'in yapacağı maçta galibiyet arayacak olan Afyon Belediyespor galibiyet sayısını 20'ye çıkarmak istiyor. Bir haftada üçüncü maçına çıkacak olan Afyon Belediye ilk maçında Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i 101-78 mağlup etmişti. İkinci maçta ise İstanbulspor [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 28. haftasında kendi sahasında Bandırma Kırmızı’yı konuk edecek. Başhakemliği Uğur Özen’in yapacağı maçta galibiyet arayacak olan Afyon Belediyespor galibiyet sayısını 20’ye çıkarmak istiyor. Bir haftada üçüncü maçına çıkacak olan Afyon Belediye ilk maçında Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i 101-78 mağlup etmişti. İkinci maçta ise İstanbulspor Beylikdüzü’ne 85-80 mağlup olan Afyon Belediye şimdi de üçüncü maçını Bandırma Kırmızı ile oynayacak. Bu maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Afyon Belediyespor kazanması halinde galibiyeti sayısını 20’ye, puanını ise 48’e çıkaracak.
BANDIRMA KIRMIZI’NIN KARNESİ
Lig’de oynadığı 27 maçtan 16 galibiyet ile yarılan Bandırma Kırmızı 11 de mağlubiyet aldı. 43 puanı bulanan Bandırma Kırmızı ligin 7. sırasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu OGM Ormanspor’a konuk olan Bandırma bu maçtan 79-77 mağlubiyet ile ayrılmıştı. Hafta içinde kendi evinde Ankara DSİ’yi ağırlayan Bandırma rakibini 86-80 ile mağlup etti. Bugün Afyon Belediyespor ile oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Bandırma galibiyet sayısını 17’ye çıkarmak istiyor.
Afyon Belediyespor’un Bandırma Kırmızı’yı konuk edeceği maç bugün saat 18.00’de başlayacak.

Bakmadan Geçme