• Haberler
  • Spor
  • Keçiler Antep'i konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Antep'i konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 14. haftasında evinde Gaziantep Basketbol takımını konuk edecek. 6 Ocak'ta Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak olan maçta Afyon Belediye galibiyet hedefliyor. Çalışmalara başlayan Afyon Belediye, yeni transfer Robert Carter'ın da takıma adaptasyon sürecini bu çalışmalar sırasında tamamlamak istiyor.GAZİANTEP'İN KARNESİLig'de oynadığı [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 14. haftasında evinde Gaziantep Basketbol takımını konuk edecek. 6 Ocak’ta Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak olan maçta Afyon Belediye galibiyet hedefliyor. Çalışmalara başlayan Afyon Belediye, yeni transfer Robert Carter’ın da takıma adaptasyon sürecini bu çalışmalar sırasında tamamlamak istiyor.
GAZİANTEP’İN KARNESİ
Lig’de oynadığı 12 maçtan 6 galibiyet almayı başaran galibiyetlerinden 12 puan aldı. 6 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan ve hanesine de 6 puan daha yazdıran Gaziantep 18 puanla ligin 7. sırasında yer alıyor. Afyon Belediye’yi mağlup ederek galibiyetini 7’ye çıkarmak isteyen Gaziantep’in Cumartesi günü Afyonkarahisar’a gelmesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme