'Kazanmasını bildik ve çok mutluyuz'

Kazanılan İstanbul DSİ maçı sonrasında açıklama yapan Afyonkarahisar Belediyespor Baş Antrenörü Gürkan İşbırakmaz, 'İkinci yarıyı çok iyi oynadığımızı söyleyemem maçın sonlarına doğru hele kazanamamanın verdiği streste oldu biraz. Fakat sonunda kazanmasını bildik ve çok mutluyuz.' dedi Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor kendi evinde ağırladığı İstanbul DSİ takımını 87-83'lük skorla mağlup etti. Bu [&hellip]

“Kazanmasını bildik ve çok mutluyuz”

Kazanılan İstanbul DSİ maçı sonrasında açıklama yapan Afyonkarahisar Belediyespor Baş Antrenörü Gürkan İşbırakmaz, “İkinci yarıyı çok iyi oynadığımızı söyleyemem maçın sonlarına doğru hele kazanamamanın verdiği streste oldu biraz. Fakat sonunda kazanmasını bildik ve çok mutluyuz.” dedi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor kendi evinde ağırladığı İstanbul DSİ takımını 87-83’lük skorla mağlup etti. Bu galibiyetin ardından Afyonkarahisar Belediyespor Baş Antrenörü Gürkan İşbırakmaz, Oyuncu Batu Kurtar ve İstanbul DSİ Baş Antrenörü Alp Burgul, Oyuncu Ziya Küçükaşçı basın açıklaması yaptı.
“ÇOK İYİ BAŞLADIK”
Stres altında kazanılan galibiyeti değerlendiren Afyonkarahisar Belediyespor Baş Antrenörü Gürkan İşbırakmaz, “Öncelikle hayati bir maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Bizim için çok önemliydi ki iki tane uzatmada kaybettiğimiz çok önemli maçlar var. Stres altındaydık biraz ve bu galibiyet bize büyük moral oldu. Çok iyi başladık ve 9 sayı farkla ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarıyı çok iyi oynadığımızı söyleyemem maçın sonlarına doğru hele kazanamamanın verdiği streste oldu biraz. Fakat sonunda kazanmasını bildik ve çok mutluyuz. Biraz nefes aldık önümüzdeki Adanaspor maçının hazırlıklarına başlayacağız.” şeklinde konuştu.
“AFYONKARAHİSAR HALKINA 
TEŞEKKÜRLER”
Afyonkarahisar halkına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Afyonkarahisar Belediyespor’un başarılı basketbol oyuncusu Batu Kurtar, “Öncelikle Afyonkarahisar halkına çok teşekkür ederiz. Bizi desteklediler, herkesin eline, koluna ve ayaklarına sağlık ve gerçekten takım olduk. Tüm takım arkadaşlarımı da buradan tebrik ediyorum. İnşallah bu galibiyetle daha iyi yerlere geleceğiz. Toparlandık ve inşallah galibiyetlerin arkası gelecek.” dedi.
“GEÇİŞ DÖNEMİNDEYİZ”
Geçiş döneminde olduklarını ve bu dönemi adam gibi tamamlamak istediklerini söyleyen İstanbul DSİ Baş Antrenörü Alp Burgul, “Afyon hakikaten iyi oynadı ve maçı kazandı. Biz sonuna getirdik ama tabi yetmedi yani. Biz kaç haftadır böyle birinci periyodu kötü oynuyoruz ondan sonraki periyotlarda toparlanmaya çalışıyoruz. Bunlar hep bizim hatalarımız Afyon’u tebrik ederim. Güzel bir takım, inşallah onlarda yoluna istedikleri gibi devam ederler. Biz de takım olarak geçiş dönemindeyiz. İnşallah bu geçiş dönemini de adam gibi tamamlarız. Afyon çok düzgün oynadı. Maçın başından sonuna kadar belli olan iki yabancısıyla düzgün oynadı. Bunlara Serdar’ı da eklemeliyiz, zaten Reha, Onur Sevinç gibi isimler beraber ter döktüğümüz benim takımımda da oynayan insanlar ben onları da tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.
“KÖTÜ BAŞLADIK TOPARLAYAMADIK”
Maça kötü başladıklarını belirten İstanbul DSİ Kaptanı Ziya Küçükaşçı, “İlk periyot kötü başladık. Ardından toparlamak zor oldu. Afyon da ilk yarıda çıktı ve iyi oynadı. İkinci yarıda toparlayıp mücadele etsek de maçın sonunu istediğimiz gibi getiremedik. Afyon’a başarılar diliyorum. Bizde inşallah geçiş dönemini atlatıp yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme