• Haberler
  • Spor
  • 'Kazanmak için oynuyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Kazanmak için oynuyoruz' – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor'un başarılı sol ayağı Yasin Yener alınan 2-1'lik Sancaktepe Belediyespor galibiyeti sonrasında basın mensuplarının karşısına geçti. Başarılı oyuncu sahada çok iyi oynamadıklarını fakat kazandıkları için mutlu olduğunu belirtti.İçeride ve dışarıda kazanmak için oynadıklarını belirten başarılı oyuncu Yasin Yener, 'Bugün ben açıkcası futbol anlamında ilk yarı bir 15-20 dakika iyi oynadığımızı düşünüyorum. Onun dışında oyun [&hellip]

AFJET Afyonspor’un başarılı sol ayağı Yasin Yener alınan 2-1’lik Sancaktepe Belediyespor galibiyeti sonrasında basın mensuplarının karşısına geçti. Başarılı oyuncu sahada çok iyi oynamadıklarını fakat kazandıkları için mutlu olduğunu belirtti.
İçeride ve dışarıda kazanmak için oynadıklarını belirten başarılı oyuncu Yasin Yener, “Bugün ben açıkcası futbol anlamında ilk yarı bir 15-20 dakika iyi oynadığımızı düşünüyorum. Onun dışında oyun azmimiz, kaybetmeme isteğimiz kötü de oynasak zaman zaman mücadele etmemizden önce bizim bir takım ruhumuz var. Bizim takımımızda her zaman söylüyorum yıldız oyuncumuz yok bizim bir takım ruhumuz, mücadele gücümüz var. İyi ve güçlü bir seyircimiz var, içeride bir sloganımız var. Bunun arkasında durarak çok coşkulu oynamaya çalışıyoruz. Kötü de oynasak mücadele etmeye çalışıyoruz. Şahsi fikrim bugün çok iyi oynamadık fakat kazanmasını bildik. İçeride ve dışarıda biz her zaman kazanmak için oynuyoruz. İyi bir oyun oldu takım arkadaşlarıma, teknik ekibimize, taraftarımıza, siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
“AFYON’U İSTEDİĞİMİZ
YERLERE GETİRECEĞİZ”
Taraftarlara seslenen Yener, “İyi gidiyoruz, bir ricam var benim içeride 60’ta da gol gelmeyebilir 70’te de gol gelmeyebilir, aksaklıklar olabilir. Kendi sahalarında Real Madrid, Barcelona bile puan kaybediyor. Biz taraftarımızdan oyunun içinde iken biraz daha sabırlı olmalarını, arkadaşlarımız top kaptırdığın da homurdanmamalarını istiyoruz. Onların da kazanma istek ve arzularını çok iyi biliyoruz. Bu bir ekip ruhu. İnşallah hep beraber Afyon’u istediğimiz yerlere getireceğiz” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme