Kazancıya Ali Çavuş bandosundan tam destek

MHP Milletvekilli aday adaylığını isimler arasında bulunan Dinarlı Av. Öncül Kazancı'ya Dinar Belediyesi’nin namı diğer Ali Çavuş bandosu destek verdi. Kazancı’nın açıklaması öncesi mando milli marşlar çalarak tüm katılımcılara coşkulu anlar yaşattı. Dinarlıların, Kazancı için açtıkları pankartta ilçenin vekilsizlik özleminin son bulması temennisine yer verildi.Siyaset sabır işi Milliyetçi Hareket Partisi aday adayları arasında yer alan [&hellip]

Kazancıya Ali Çavuş bandosundan tam destek

MHP Milletvekilli aday adaylığını isimler arasında bulunan Dinarlı Av. Öncül Kazancı’ya Dinar Belediyesi’nin namı diğer Ali Çavuş bandosu destek verdi.

Kazancı’nın açıklaması öncesi mando milli marşlar çalarak tüm katılımcılara coşkulu anlar yaşattı. Dinarlıların, Kazancı için açtıkları pankartta ilçenin vekilsizlik özleminin son bulması temennisine yer verildi.
Siyaset sabır işi
Milliyetçi Hareket Partisi aday adayları arasında yer alan Dinar’lı Av. Öncül Kazancı, kararını 19 Mart Cumartesi günü kamuoyu ile paylaştı. Dinar’ın Ali Çavuş bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde Kazancı ve beraberindekilere karşılandı. Kendisinden önce Milletvekili aday adaylığını açıklayan tüm aday adaylarına başarılar dileyen Av. Öncül Kazancı; “Siyasetin sabır ve cesaret işi olduğunu biliyorum. MHP’den aday adayı olan herkesin bu göreve layık olduğunu ve eğer seçilirlerse temsil görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine eminim. Sonuç ne olursa olsun, sizlerin vereceği görevi, aldığım bir emanet sayıp tüm gücümle yerine getirmeye çalışacağım. Biliyorum ki MHP ailesinin her üyesi her türlü övgüye layık şerefli, haysiyetli, büyük vatanseverdirler. Hizmetin en iyisine layıktırlar. Benim sloganım, elin ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız olacaktır. Geçtiğimiz 8,5 yılda verilmeyen bir söz kalmadı neler denmedi ki? Yoksullukla mücadele edeceğiz diyerek ülkenin yarısını açlık sınırına getirdiler. Yeşil mazot deyip ucuz mazot satacaklarını söylediler. Mazot fiyatının kaç para olduğunu en iyi siz bilmektesiniz. Yoksullukla mücadele edeceğiz deyip ülkenin yarısını nasıl açlık sınırına getirdiler.” dedi.
İktidar planlarını anlattı
MHP’nin tek başına iktidara getirilmesi halinde yoksulluk ve işsizlikle mücadele kapsamında her yıl 700 bin yeni istihdam sağlanacağının altını çizen Milletvekili aday adayı Av. Öncül Kazancı sözlerine şöyle devam etti: “Muhtaç durumda ki ailelerin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacaktır. İş sağlanana kadar asgari ücretin yarısı kadar Aile Sigortası Yardımı yapılacaktır. Bu ödemenin öncelikle ev hanımlarına yapılması esas alınacaktır. Net asgari ücret 825 TL olacaktır. Yoksul ve dar gelirliler üzerinden haksız bir yük oluşturan dolaylı vergiler indirilecektir. Her yoksul vatandaşın genel sağlık sigortasına ait primleri devletçe ödenecektir. Kamuya ait atıl arazilerden kullanılabilir olanları, tarımsal üretim ve istihdam amaçlı olarak işsiz ve yoksul vatandaşlar tahsis edilecektir. Konutu olmayan muhtaç kimselere sosyal konut sağlanacak, konut sağlanamadığı durumda ise kira yardımı yapılacaktır. 65 Yaşını doldurmuş muhtaç durumda ki kişilere ödenen aylık 105 liradan 250 TL’ye yükseltilecektir.” Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar MHP İlçe Başkanı İGM Üyesi İbrahim Acar, MHP Milletvekili aday adayları Aziz Aslan, Kemalettin Yılmaz, İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, Merkez İlçe Başkanı İsmail Camgöz ve partinin ana kademe teşkilat üyeleri toplantıda hazır bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme