• Haberler
  • Gündem
  • 'Kazancımız, Allah için verdiklerimizdir' – Kocatepe Gazetesi

'Kazancımız, Allah için verdiklerimizdir' – Kocatepe Gazetesi

'Kazancımız Allah için verdiğimizdir' sloganıyla yola çıkan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yine her yıl olduğu gibi bu yılda, Yoksullara sizler sayesinde ulaşacak. Derneğin Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir, 'Çok şükür bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Allah cümle Müslüman kardeşimize sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde Ramazan ayı geçirmesini nasip eylesin İnşallah. Her yıl olduğu gibi [&hellip]

“Kazancımız Allah için verdiğimizdir” sloganıyla yola çıkan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yine her yıl olduğu gibi bu yılda, Yoksullara sizler sayesinde ulaşacak. Derneğin Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir, “Çok şükür bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Allah cümle Müslüman kardeşimize sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde Ramazan ayı geçirmesini nasip eylesin İnşallah. Her yıl olduğu gibi yine bu yılda çok sayıda ihtiyacı olan yoksul kardeşlerimize, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak el uzatacağız” dedi.
Demir, şöyle devam etti: “Ramazan ayı boyunca elimizden geldiği kadar yoksul kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Bu Ramazan yine ilimizin çeşitli noktalarına konu ile ilgili olarak, bilgilendirme afişlerini asıp çok sayıda hayırsevere ulaşarak broşürlerimizi dağıtacağız. Ve onların bizlere ulaştırdığı yardımları bizler de Cansuyu Derneği olarak, fakir ve yoksul kardeşlerimize ulaştıracağız. Bunun yanında Dernek olarak yine Afrika’da ve Dünya’nın çeşitli bölgelerinde ihtiyaç sahiplerimize ulaşıyoruz, yine buralarda su kuyuları, gıda yardımları, giyim yardımları hatta nakdi yardımlar yapıyoruz. Allah tüm hayır severlerimizden razı olsun.”

Bakmadan Geçme