'Kazanan taraf biz olmak istiyoruz'

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sinpaş Denizli Basket'i konuk edecek. Ligin 4. sırasında yer alan rakiplerini değerlendiren Afyon Belediyespor Genel Menajeri Muhammed Doğan, 'Sinpaş Denizli Basket sonuçta ilk 5'te olan bir takım. Geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. Başarılı ve tecrübeli bir hocaları var. [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sinpaş Denizli Basket’i konuk edecek. Ligin 4. sırasında yer alan rakiplerini değerlendiren Afyon Belediyespor Genel Menajeri Muhammed Doğan, “Sinpaş Denizli Basket sonuçta ilk 5’te olan bir takım. Geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. Başarılı ve tecrübeli bir hocaları var. Biz de sonuç olarak kazanmak istiyoruz. Seyircilerde geldiği zaman onların da iyi bir ekip olduğunu görecekler. Keyif alacakları bir maç olacak. Ama özellikle kazanan taraf biz olmak istiyoruz.” dedi.   
“LİGİN KALİTESİ
ÇOK ARTTI”
Eskişehir Basket’le hazırlık maçı yaptıklarını belirten Doğan, “Eskişehir’le bir hazırlık maçı yaptık. Gurur da bu maçta oynadı. 3 haftadan bu yana bireysel idman yapıyordu. Doktorlar topla oynamasında bir sakınca görmedi. Kırık olduğu için 3 haftadır çalışıyordu. Gurur’un her hangi bir sıkıntısı yok şu anda. Eskişehir Basket’le oynadığımız maçta 81-77’lik skorla mağlup olduk. Çok iyi oynadık. Performansla ilgili sıkıntı yoktu. Mehmet hocamız rotasyonu geniş tuttu. Eskişehir, 2 buçuk yıllığına Amerikalı bir antrenörle anlaştı. Artık ligin kalitesinin ne kadar arttığını siz anlayın” ifadesine yer verdi.  
“TRANSFER İÇİN
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
Bir Amerikalı oyuncu hakkı kalan Afyon Belediyespor’un bu transfer için gece gündüz çalıştığını aktaran Doğan, “Çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Hem iyi oynasın, hem Türkiye’ye yeni bir oyuncu gelsin hem bize yarayan bir oyuncu hem ucuz olsun diye uğraşıyoruz. Bugün de olabilir bir hafta sonra da bir transfer yapabiliriz. Görüştüğümüz oyuncular var. Hem oyuncu kalitesi hem de maddi yönden işimize gelirse anlaşırız ve bir Amerikalı alırız” diye konuştu.
“HERKESİ MAÇLARA BEKLİYORUZ”
Afyon Belediyespor’un Cumartesi günü saat 13.00’te Voleybol, 17.00’de de Basketbol maçı olduğuna dikkat çeken Doğan taraftara çağrı da bulundu. Doğan, “Cumartesi günü saat 13.00’de Voleybol takımımızın maçına, 17.00’de de Basketbol takımımızın maçına herkesi bekliyoruz. Adana maçında kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.         >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun haberi

Bakmadan Geçme