'Kazanan CHP ve Türkiye olacak'

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Afyonkarahisar ilçelerindeki teşkilatlarında seçimler yapıldı. Çay ve Sultandağı'ndaki seçimler hakkında konuşan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, 'Bugün göreve gelecek yeni yönetim kadrolarımız ülkemi için hayati öneme sahip olan önümüzdeki seçimlerde, Yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kuva-ı Milliye ruhu ve gücüyle mücadele edecektir. 25 Kasım'da başlayan ilçe kongrelerimizin, partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Afyonkarahisar ilçelerindeki teşkilatlarında seçimler yapıldı. Çay ve Sultandağı’ndaki seçimler hakkında konuşan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “Bugün göreve gelecek yeni yönetim kadrolarımız ülkemi için hayati öneme sahip olan önümüzdeki seçimlerde, Yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kuva-ı Milliye ruhu ve gücüyle mücadele edecektir. 25 Kasım’da başlayan ilçe kongrelerimizin, partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kongrelerde demokrasi şölenimize katkı koyacak olan İlçe Başkanı Adaylarımıza ve yönetim kurullarına başarılar diliyorum. Buradan el ele, kol kola çıkacak, önümüzdeki süreçte omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz. Kazanan Demokrasi, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan Türkiyemiz olacaktır” ifadelerini kullandı.
BOZKURT’TAN ÇARPICI ÖZELEŞTİRİ
Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt da, “15 yıldan beri Türkiye’nin başına öyle bir yönetim musallat oldu ki. Biz gençliğimizde de hep emperyalizm ve yerli işbirlikçilerinden bahsederdik. Uluslararası vahşi kapitalizmin Türkiye’yi nasıl sömürdüğünü bilirdik, söylerdik. İktidarda bulunanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler diye söylerdik. Bugün buradan, 25 Kasım 2017’den geriye bakarak hepsinden özür diliyorum. Böyle bir gaflet, böyle bir dalaletle hiçbir dönem karşılaşmamıştık. Süleyman Demirel’den de, Adnan Menderes’ten de özür dilememiz gerekiyor herhalde. Bu gün yaşananlar inanılır gibi değil. Bir devlet nasıl bu kadar küçük düşürülebilir. Uluslararası alandan konuşmalar yapılıyor, belgeler imzalanıyor” diye konuştu.
Sultandağı ve Çay delegelerinin oy kullandığı seçimler sonucunda Sultandağı ilçesinde Ali Rıza Yılmaz, Çay ilçesinde Ali Selvi yeniden ilçe başkanlığına seçildiler.

Bakmadan Geçme