Kazalara tümsekli önlem – Kocatepe Gazetesi

Ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının odak noktası olan Adnan Menderes Bulvarı için vatandaştan gelen taleplere duyarsız kalınmadı. Bulvar üzerinde hız tümsekleri düzenlemesi yapılıyor Yeniden düzenleniyorAfyonkarahisar şehir merkezinde trafik kazalarının yoğunluk gösterdiği bölgelerin başında gelen Adnan Menderes Bulvarı'nda yeniden düzenleme yapılıyor.Yıllardır yaşanan trafik kazalarının ardından son birkaç ay içerisinde Adnan Menderes Bulvarı üzerinde çok sayıda ölümlü [&hellip]

Kazalara tümsekli önlem

Ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının odak noktası olan Adnan Menderes Bulvarı için vatandaştan gelen taleplere duyarsız kalınmadı. Bulvar üzerinde hız tümsekleri düzenlemesi yapılıyor

Yeniden düzenleniyor
Afyonkarahisar şehir merkezinde trafik kazalarının yoğunluk gösterdiği bölgelerin başında gelen Adnan Menderes Bulvarı’nda yeniden düzenleme yapılıyor.
Yıllardır yaşanan trafik kazalarının ardından son birkaç ay içerisinde Adnan Menderes Bulvarı üzerinde çok sayıda ölümlü ve yaralamalı trafik kazası meydana gelmişti. Trafik ekiplerince hemen hemen her gün hız kontrol çalışması yapılmasına rağmen kontrol haricindeki zamanlarda kazaların önü alınamamıştı.
Duyarsız kalınmadı
Ardı ardına yaşanan bu kazalar pek çok hemşehrimizi isyan ettirmiş, Afyonkarahisarlılar’ın bu şikayetleri gazeteniz Kocatepe’de yankı bulmuştu. Vatandaşların isteklerine duyarsız kalmayan Belediye ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri şikayet konusu noktalarda hız tümsekleri yapmaya başladı. DSİ ve Meteoroloji Müdürlüğü binaları önünde yapılan hız kesici tümseklerin kısa sürede tamamlanarak sürate müsait olan Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bilinçsiz sürücülere önlem olması bekleniyor.

Bakmadan Geçme