Kazalar korkuttu – Kocatepe Gazetesi

Ambaryolu caddesinde iki gün ard arda meydana gelen kazalar tehlike yarattı Önceki gün akşam saatlerinde A101 market önünde meydana gelen trafik kazasında fren sisteminde arıza meydana gelen bir araç kaldırıma çıkarak EDAŞ’a ait elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle demir direk kaldırıma devrilirken, araçta da maddi hasar oluştu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.Diğer bir kaza ise [&hellip]

Kazalar korkuttu

Ambaryolu caddesinde iki gün ard arda meydana gelen kazalar tehlike yarattı

Önceki gün akşam saatlerinde A101 market önünde meydana gelen trafik kazasında fren sisteminde arıza meydana gelen bir araç kaldırıma çıkarak EDAŞ’a ait elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle demir direk kaldırıma devrilirken, araçta da maddi hasar oluştu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Diğer bir kaza ise dün sabah saatlerinde aynı bölgede yaşandı. Gürel İş merkezi önünde meydana gelen trafik kazasında motosikletin çarptığı yaya ile motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosikletten düşen sürücünün kafasında oluşan yara bilincinin kaybolmasına neden olurken, yaya bayan da acı içerisinde kıvranarak ambulans bekledi. Olay yerine gelen ambulans yaralıları hastaneye kaldırdı. Her iki olayla ilgili tahkikat sürüyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme