Kazakistan’la ortak çalışma için ilk adım

Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Talzhan Perdeshuly Raimberdiyev ziyaretle ilgili olarak heyet olarak Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi ve AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği ile ortak çalışmalar yürütme amacıyla görüşmeler yapmak için geldiklerini belirtti.Görüşmede mevkidaşına bilgiler veren Solak, AKÜ'nün özellikle fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda Türkiye'nin önde gelen [&hellip]

Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Talzhan Perdeshuly Raimberdiyev ziyaretle ilgili olarak heyet olarak Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi ve AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği ile ortak çalışmalar yürütme amacıyla görüşmeler yapmak için geldiklerini belirtti.Görüşmede mevkidaşına bilgiler veren Solak, AKÜ’nün özellikle fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda Türkiye’nin önde gelen kurumlarından biri olduğunu ifade etti.
SOLAK’TAN YARDIM SÖZÜ
Rektör Raimberdiyev ise Rektör Solak’tan Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde kurulması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği ile ilgili danışmanlık almak istediklerini iletti. Rektör Solak da AKÜ’nün Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği açılması hususunda Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi’ne yardımcı olunacağını ifade etti.
Ziyarette AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş ve AKÜ Tıp Fakültesi Dekan V. ve Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan da hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme