• Haberler
  • Asayiş
  • Kazada meslektaşlarının kızı hayatını kaybetti, acılı haberi vermek de onlara düştü

Kazada meslektaşlarının kızı hayatını kaybetti, acılı haberi vermek de onlara düştü

  AFYONKARAHİSAR'da meydana gelen trafik kazasında stajyer öğretmen olarak görev yapan Ezgi Aslanbek hayatını kaybederken genç kızın cansız bedenini araçtan çıkarmak için olay yerine giden AFAD ekipleri ise ölen kızın aynı kurumda görev yaptıkları meslektaşları Sadettin Aslanbek’in kızı olduğunu öğrendi. AFAD ekipleri, acı haberi meslektaşlarına güçlükle aktardı. Afyonkarahisar-Konya Çevreyolu Fatih Nizamiye Kavşağı'nda meydana gelen kaza [&hellip]

Haber

Haber

AFYONKARAHİSAR’da meydana gelen trafik kazasında stajyer öğretmen olarak görev yapan Ezgi Aslanbek hayatını kaybederken genç kızın cansız bedenini araçtan çıkarmak için olay yerine giden AFAD ekipleri ise ölen kızın aynı kurumda görev yaptıkları meslektaşları Sadettin Aslanbek’in kızı olduğunu öğrendi. AFAD ekipleri, acı haberi meslektaşlarına güçlükle aktardı.

Afyonkarahisar-Konya Çevreyolu Fatih Nizamiye Kavşağı’nda meydana gelen kaza A.T.’nin (24), kullandığı 03 BM 376 plakalı otomobil, S.Y.’nin kullandığı 06 BN 6432 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan S.Y.’nin kullandığı araç kavşakta bulunan elektrik direğine çarptıktan sonra yan yatarak durabildi. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda Polis, 112 Acil Servis ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yan yatan araçtaki Ezgi Aslanbek’in (22) öldüğünü belirledi. Ekipler, 06 BN 6432 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan ve yaralanan H.İ.K.’yi ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
ACI HABER AFAD PERSONELİNDEN ÖNCE GİZLENDİ
Kurtarma çalışması için olay yerindeki AFAD ekipleri ile mesai arkadaşları Sadettin Aslanbek’i görevde olmamasına rağmen görünce şaşırdı. Ardından Aslanbek, kazaya karışan araçlardan birinde kızının olduğunu söyleyince AFAD ekipleri bir süre durumu sakladıktan sonra acılı babaya kızı Ezgi Aslanbek’in hayatını kaybettiğini güçlükle söyledi.
ACILI ANNE VE BABAYA SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHELE ETTİ
Kazada kızlarının hayatını kaybettiğini öğrenen baba Aslanbek ve eşi Sevim Aslanbek sinir krizleri geçirdi. Sadettin ve Sevim Aslanbek’i AFAD ekipleri sakinleştirmeye çalıştı ancak olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri duruma müdahale etti. Sağlık ekipleri anne ve babayı ambulansa bindirerek müdahalede etti.
EZGİ STAJYER ÖĞRETMENDİ
Kazada hayatını kaybeden Ezgi Aslanbek’in özel bir okulda stajyer öğretmen olarak görev yaptığı öğrenilirken, kazanın ardından otomobilin içerisinde çıkarılan cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kazanın ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme