• Haberler
  • Asayiş
  • Kaza Haberleri Ardı Ardına Geliyor. Biraz Daha Dikkat!

Kaza Haberleri Ardı Ardına Geliyor. Biraz Daha Dikkat!

Afyonkarahisar'da son günlerde trafik kazası haberleri artmaya başladı. Bir askerimizi kaybettiğimiz kazanın acısını unutmadan yeni yeni kaza haberleri gelmeye başladı. Öğrenci almaya giden servis aracı otomobille çarpıştı 5 kişi ağır yaralandı. Yollar aynı, araçlar aynı, trafik yükü aynı iken son günlerde kazalarda yaşanan artış dikkat çekiyor. Tüm sürücülerimizden ve hemsşehrilerimize bir kez daha rica ediyoruz: LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT!

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kaza Haberleri Ardı Ardına Geliyor. Biraz Daha Dikkat!

Afyonkarahisar'da öğrenci almaya giden servis aracı karşı yönden gelen otomobille çarpıştı, kazada ilk belirlemelere göre otomobil içerisindeki 5 kişi ağır yaralandı.
Kaza, Sandıklı ilçesine bağlı Alagöz köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre plakaları ve sürücülerinin isimleri henüz tespit edilemeyen öğrenci taşımacılığı yapan servis aracı karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada servis aracının boş olması yaşanabilecek bir facianın önüne geçerken, otomobilde bulunan 5 kişi ise ağır yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin bölgedeki çalışması devam ediyor.

Kaza Haberleri Ardı Ardına Geliyor. Biraz Daha Diikat

Bakmadan Geçme