• Haberler
  • Genel
  • Kayseri'li Hisarcıklıoğlu’na Afyonkarahisar Sucuğu – Kocatepe Gazetesi

Kayseri'li Hisarcıklıoğlu’na Afyonkarahisar Sucuğu – Kocatepe Gazetesi

Antalya’da düzenlenen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nda Afyonkarahisar’ın geleneksel ürünleri tanıtıldı. Kayseri'li TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Afyon Sucuğu ile poz verdi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Dinar Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarına ortak stand açarak Afyonkarahisar'ın geleneksel ve yöresel ürünlerini tanıttı. Ayrıca Kadın Girişimciler Afyonkarahisar İl [&hellip]

Kayseri’li Hisarcıklıoğlu'na Afyonkarahisar Sucuğu

Antalya’da düzenlenen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nda Afyonkarahisar’ın geleneksel ürünleri tanıtıldı. Kayseri’li TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Afyon Sucuğu ile poz verdi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Dinar Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarına ortak stand açarak Afyonkarahisar’ın geleneksel ve yöresel ürünlerini tanıttı. Ayrıca Kadın Girişimciler Afyonkarahisar İl Kurulu da fuarda stand açtı.19-22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşen fuara yoğun katılım gerçekleşti.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nı ziyaret etti. Bütün stantları tek tek ziyaret edip ürünler hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar standını da inceledi.
Ziyaret sırasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan Afyon Sucuğu ile poz verdi. TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanı ve Meclis üyesi Günay Kart hediye takdim etti. ATSO Genel Sekreteri Süleyman Uğur Ünsoy da keçeye işlenmiş Kocatepe Anıtı tablosunu takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme