• Haberler
  • Genel
  • Kaymakamlık’ta kumbaralı dönem – Kocatepe Gazetesi

Kaymakamlık’ta kumbaralı dönem – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Kaymakamlık Sekreterliğine “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kamu Hakkı Kumbarası”http://m.kocatepegazetesi.com/” konuldu. Bundan böyle kamu imkanlarını özel işlerinde kullanmak zorunda kalanlar oluşturulan bu kumbaraya para atacaklar Yeni başlayan uygulama ile kamuya ait araç-gereç ve cihazların titizlikle korunmasını sağlamak, tasarruf tedbirlerine dikkat etmek ve şahsi kullanımların önüne geçmek amaçlanıyor. Kamu personelinin özel işleri ile ilgili kullandığı telefon, faks ve [&hellip]

Kaymakamlık'ta kumbaralı dönem

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi Kaymakamlık Sekreterliğine “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kamu Hakkı Kumbarası”http://m.kocatepegazetesi.com/” konuldu. Bundan böyle kamu imkanlarını özel işlerinde kullanmak zorunda kalanlar oluşturulan bu kumbaraya para atacaklar

Yeni başlayan uygulama ile kamuya ait araç-gereç ve cihazların titizlikle korunmasını sağlamak, tasarruf tedbirlerine dikkat etmek ve şahsi kullanımların önüne geçmek amaçlanıyor. Kamu personelinin özel işleri ile ilgili kullandığı telefon, faks ve kağıt vb. hizmetlerin kamu yararına dönüşümü sağlamayı amaçlayan uygulama şimdiden ilgi görmeye başladı.
Kamu Hakkı Kumbarasına para atmanın zorunlu olmadığı belirten yetkililer, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu uygulama yardım sandığı olmayıp, Kişilerin vicdani kanaatlerine bırakılmıştır. Vicdani açıdan kendilerini rahat hissedebilmeleri içindir” dediler.
Kamu hakkı kumbarası kaymakamlık sekreterlik odasında bulunacak. Dolduğunda Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, Mal Müdürü ve kaymakamlık sekreterinde oluşan bir komisyon tarafından açılacak. Toplanan para “http://m.kocatepegazetesi.com/”Hükümet Konağı “http://m.kocatepegazetesi.com/” ihtiyaçları için kullanılacak.

Bakmadan Geçme