• Haberler
  • Spor
  • Kaymakamlık Turnuvası başladı – Kocatepe Gazetesi

Kaymakamlık Turnuvası başladı – Kocatepe Gazetesi

10 Nisan günü Diriliş ve Milli Eğitim Futbol takımları arasında oynanan maçla başlayan turnuva 29 Nisan'da tamamlanacak. 29 Nisan'da final maçıyla Kaymakamlık kupası sahibini bulacak. Çobanlar Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası'na Diriliş, Milli Eğitim, Tarım, Doğa Koleji, Meslek Odası, Eski Gençlik, 03 Gençlik, İmangücü, Müftülük, Öğretmenevi, Kaymakamlık, Belediye takımları yer alıyor.Fikstür çekiminden sonra başlayan maçlarda [&hellip]

10 Nisan günü Diriliş ve Milli Eğitim Futbol takımları arasında oynanan maçla başlayan turnuva 29 Nisan’da tamamlanacak. 29 Nisan’da final maçıyla Kaymakamlık kupası sahibini bulacak. Çobanlar Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası’na Diriliş, Milli Eğitim, Tarım, Doğa Koleji, Meslek Odası, Eski Gençlik, 03 Gençlik, İmangücü, Müftülük, Öğretmenevi, Kaymakamlık, Belediye takımları yer alıyor.
Fikstür çekiminden sonra başlayan maçlarda 27 Nisan yarı final, 28 Nisan’da üçüncülük ve 29 Nisan’da da final maçı yapılacak.
Futbol turnuvasının geleneksel olarak düzenlendiğini belirten Çobanlar Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, “Çobanlarımızda, gerek spor, gerek sosyal, gerekse kültürel konularda bir dizi çalışmalar yapıyoruz. Amacımız, güzel ilçemizde sosyal aktiviteleri arttırmak, vatandaşlarımızla kurumlarımız arasında diyaloğu daha da ileri götürmektir.” dedi.
Kendisinin de uzun yıllar hem amatör hem de profesyonel olarak futbol oynadığını söyleyen Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, “Kaymakamlık futbol turnuvasına katılımın yoğun olması bizleri sevindirdi. Kaymakamız Sayın Muhammed Enes Çıkrık ile yakın çalışma birlikteliğimiz sürecektir. Kaymakamlık-Belediye birlikte çalışmanın en güzel örneklerinden biri olacaktır” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme