Kaymakamlara veda – Kocatepe Gazetesi

2007 yılında Emirdağ Kaymakamlığı görevine atanan Zekeriya Güney 30 Ağustos 2011 tarihinde yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesiyle Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi Kaymakamlığı görevine atandı. Güney için Perşembe günü Emirdağ Ziraat Odası’nda bir veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine Güney’in izinli olduğu günlerde Emirdağ Kaymakamlığı görevini yürüten Bayat Kaymakamı Fatih Kaya da katıldı. Kararnameyle, Kaya da Erzincan-Kemaliye’ye atanmıştı. Yemek [&hellip]

Kaymakamlara veda

2007 yılında Emirdağ Kaymakamlığı görevine atanan Zekeriya Güney 30 Ağustos 2011 tarihinde yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesiyle Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi Kaymakamlığı görevine atandı. Güney için Perşembe günü Emirdağ Ziraat Odası’nda bir veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine Güney’in izinli olduğu günlerde Emirdağ Kaymakamlığı görevini yürüten Bayat Kaymakamı Fatih Kaya da katıldı. Kararnameyle, Kaya da Erzincan-Kemaliye’ye atanmıştı. Yemek esnasında Güney’e ve Kaya’ya hizmetleri anısına ilçe Jandarma Komutanı İnanç Marım tarafından birer plaket verildi.
İlçe Jandarma Komutanı İnanç Marım yaptığı konuşmada Güney’in aynı zamanda Emirdağ’da kurumlara ve amirlere bir öğretmenlik yaptığını belirtti. Güney ise konuşmasında kendisinin 7. veda konuşmasını olduğunu ve vedaların hüzünlü olduğunu belirterek herkese teşekkür etti. Güney, “gittiğimiz yerde de kapımız her zaman herkese açık” dedi. Yemek sırasında ilçemiz Belediye Eski Başkanı L.İhsan Dağ da türküleriyle davetlilere duygulu anlar yaşattı. Güney, Cumartesi günü ilçemizden ayrıldı. Güney’in yerine Bayat Kaymakamı Fatih Kaya’nın da Bayat Kaymakamlığı görevinden ayrılacak olmasından dolayı Bolvadin Kaymakamı’nın vekalet edeceği öğrenildi.
Yemeğe; Güney ve Kaya’nın yanında, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ve eşi, Cumhuriyet Savcısı Esabil Kale, Ceza Hakimi Hüseyin Apaydın, Emirdağ ilçe Jandarma Komutanı İnanç Marım, Emirdağ ilçe Emniyet Müdürü İsmail Terzi, kurum amirleri ve bazı memurlar, sivil toplum örgütleri başkanları, bazı siyasi partilerin temsilcileri, Belde Belediye Başkanları, banka müdürleri katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme