• Haberler
  • Genel
  • Kaymakamdan 'Zafer Yürüyüşü'ne davet – Kocatepe Gazetesi

Kaymakamdan 'Zafer Yürüyüşü'ne davet – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, 25 Ağustos akşamı herkesi Zafer Yolu yürüyüşüne davet etti Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Gün FM’in Gündem programında her yıl düzenlenen geleneksel Zafer Yürüyüşü programını anlattı. Kurtuluş Savaşına ev sahipliği yapan Afyonkarahisar’da zaferin kapsamlı şekilde kutlandığını belirten Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, ilçe de bulunan Atatürk Evi dolayısıyla Şuhut'un bu etkinliklerin önemli bir [&hellip]

Kaymakamdan “Zafer Yürüyüşü”ne davet

Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, 25 Ağustos akşamı herkesi Zafer Yolu yürüyüşüne davet etti

Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Gün FM’in Gündem programında her yıl düzenlenen geleneksel Zafer Yürüyüşü programını anlattı.
Kurtuluş Savaşına ev sahipliği yapan Afyonkarahisar’da zaferin kapsamlı şekilde kutlandığını belirten Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, ilçe de bulunan Atatürk Evi dolayısıyla Şuhut’un bu etkinliklerin önemli bir parçasını oluşturduğunu kaydetti. Görükmez; “Atatürk Evimizde düzenlenen program sonrası her 25 Ağustos günü Atatürk ve arkadaşlarının yürüdükleri Zafer Yolu’nda yürüyüş düzenliyor ve tarihte dönüm noktası olan bu önemli yolda atalarımızın izinden yürüyoruz. Yürüyüşümüz ilçemize bağlı Çakırözü köyünden başlıyor. Bu yıl da yine yürüyüşümüz olacak. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı 25 Ağustos akşamı ilçemizde gerçekleştirilecek olan programlara ve yürüyüşe davet ediyorum. Bu yıl yaşadığımız acı terör hadiseleri dolayısıyla konser programı olmayacak. Ancak Atatürk Evi ziyareti sonrası ilçe stadyumuna yürüyeceğiz. Stadyumda bir takım programlar icra edilecek. Sonra da Çakırözü köyüne geçip Zafer Yolu yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Buradan tüm şehitlerimize rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme