• Haberler
  • Genel
  • Kaymakam Nursaçan’dan fabrika ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Kaymakam Nursaçan’dan fabrika ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı Kaymakamı Beşir Nursaçan, Gammateks Tekstil Fabrikası'nı ziyaret etti. Kaymakam Beşir Nursaçan’ı Gammateks firma yetkilisi Celal Kertlez karşılayarak fabrika hakkında bilgiler verdi DAZKIRI’YA İSTİHDAM SAĞLANDIGammateks Tekstil Fabrikasının üretim evrelerini Kaymakam Beşir Nursaçan’a gezdiren Celal Kertlez, firmanın hazırladığı ürünlerde fark oluşturmak istediklerini belirtti. Kertlez “Firma olarak fark yaratanlar için, çağdaş, yenilikçi, enerjik, profesyonel, genç ve araştırmacı [&hellip]

Kaymakam Nursaçan'dan fabrika ziyareti

Dazkırı Kaymakamı Beşir Nursaçan, Gammateks Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Kaymakam Beşir Nursaçan’ı Gammateks firma yetkilisi Celal Kertlez karşılayarak fabrika hakkında bilgiler verdi

DAZKIRI’YA İSTİHDAM SAĞLANDI
Gammateks Tekstil Fabrikasının üretim evrelerini Kaymakam Beşir Nursaçan’a gezdiren Celal Kertlez, firmanın hazırladığı ürünlerde fark oluşturmak istediklerini belirtti. Kertlez; “Firma olarak fark yaratanlar için, çağdaş, yenilikçi, enerjik, profesyonel, genç ve araştırmacı kadrosu ile sürekli kaliteyi, gelişmeyi, ilerlemeyi, çevreyi ve insanı ön planda tutan bir çalışma anlayışıyla yola çıktık. Aydınlı ailesine ait olan Gammateks Tekstil Şirketi 2005 yılında 14 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan yatırımını tamamlayarak Dazkırı ilçesi için istihdam oluşturmuştur.” dedi.
ÜRETİMDE 30 YILLIK GEÇMİŞ
Gammateks Tekstil Şirketi merkezinin Denizli’de olduğunu Dazkırı ilçesindeki fabrikata 420 kişinin istihdam edildiğini anlatan Celal Kertlez; “Aylık 500 bin parça giyim, 300 bin adet ev tekstili üretimi yapılmaktadır. Üretilen mamuller ile Marks&Spencer, United Colors of Benotton, Next, Tesco, Polo Ralph Lauren, C&A, Forewer gibi dünyanın en ünlü markalarına hizmet vermeyi sürdürmektedir. Gamateks, ev tekstili, dış giyim ve pijama, gecelik üretiminde yaklaşık 30 senelik köklü bir geçmişe sahiptir.” diye konuştu.
8 AYRI ÜLKEYE İHRAÇ VAR
Firmanın Avrupa’da İngiltere, İsviçre ve Almanya’ya, Rusya, Azerbaycan, Amerika, Kanada ve Mısır’a dünyanın saygın markalarını ihraç ettiğini belirten Celal Kertlez şöyle konuştu: “Gamateks, GamBino, Funny, Diana, Gamma, Colour Of Dreams, Gülbeste, Gamahome, markaları kuruluşumuza ait olup, kalite, esneklik, hız, araştırma ve sürekli yenilik ilkeleri ile kumaştan konfeksiyona entegre servis verebilen alanında lider bir firmayız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme