• Haberler
  • Genel
  • Kaymakam Kaya, Kim Milyoner olmak İster 'de 200 bin TL'lik soruyu yanıtladı!

Kaymakam Kaya, Kim Milyoner olmak İster 'de 200 bin TL'lik soruyu yanıtladı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının Cumhuriyetin 100. Yıl özel programına katılan Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu'na telefon jokeri olarak bağlanıp yardım eden Kaymakam Kaya, 200 bin TL'lik soruyu doğru cevapladı.

Afyonkarahisar’da uzun yıllar Kaymakalkı ve Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan, kısa süre önce Marmaris’e atanan Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının Cumhuriyetin 100. Yıl özel programına katılan Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu’na telefon jokeri olarak yardım etti.
Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu’ Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının Cumhuriyetin 100. Yıl özel programına katıldı. Yarışmadan elde edeceği geliri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağışlayacağını açıklayan Çavuşoğlu, 200 bin TL’lik soruda Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya’dan, yardım istedi. Telefon jokeri olarak yarışmaya katkı sağlayan Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, kendisine yöneltilen 200 bin TL’lik soruya doğru cevapladı. Çavuşoğlu, bu cevap ile yarışmadan 200 bin TL para ödülü ile ayrıldı.
Telefon jokerine bağlamadan önce sunucu Kenan İmirzalıoğlu’na Nurullah Kaya hakkında açıklama yapan Çavuşoğlu, “Beni İzmir’den Yalova’ya transfer edip, Yalova’da güzel bir oluşum başlattı. Yalova’da kadın güreşini başlatan isim. Üzerimizde emeği çoktur.” dedi.
Kenan İmirzalıoğlu ise, Kaya’ya spora vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme