• Haberler
  • Genel
  • Kaymakam İlhan’dan ”resmi yazışma ve protokol” dersi

Kaymakam İlhan’dan ”resmi yazışma ve protokol” dersi

İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan tarafından, ilçedeki daire müdürlerine yönelik uygulamalı “http://m.kocatepegazetesi.com/”resmi yazışma ve protokol”http://m.kocatepegazetesi.com/” eğitimiverileceği bildirildi İhsaniye ilçesinde, bazı resmi yazışmalarda kurulan cümlelerin bozukluğu, dilekçe ve resmi yazı düzen ve kurallarına uyulmaması, Kaymakam İlhan’ı harekete geçirdi. Daire müdürlerine “http://m.kocatepegazetesi.com/”resmi yazışma ve protokol”http://m.kocatepegazetesi.com/” eğitimi verilmesini kararlaştıran İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitimin ilk aşamada 2 [&hellip]

Kaymakam İlhan'dan

İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan tarafından, ilçedeki daire müdürlerine yönelik uygulamalı “http://m.kocatepegazetesi.com/”resmi yazışma ve protokol”http://m.kocatepegazetesi.com/” eğitimiverileceği bildirildi

İhsaniye ilçesinde, bazı resmi yazışmalarda kurulan cümlelerin bozukluğu, dilekçe ve resmi yazı düzen ve kurallarına uyulmaması, Kaymakam İlhan’ı harekete geçirdi.
Daire müdürlerine “http://m.kocatepegazetesi.com/”resmi yazışma ve protokol”http://m.kocatepegazetesi.com/” eğitimi verilmesini kararlaştıran İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitimin ilk aşamada 2 ay süreceğini söyledi.
İlhan, resmi yazışmalarda belirledikleri sorunları bu eğitimle aşmayı hedeflediklerini belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Eğitimi, bizzat ben vereceğim. İlk aşamada 2 aylık bir program uygulamayı düşünüyoruz. Ama bu programı uzatabiliriz”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu. (AA)

Bakmadan Geçme