• Haberler
  • Genel
  • Kaymakam İlhan çalışmaları yerinde inceledi

Kaymakam İlhan çalışmaları yerinde inceledi

İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan, devam eden çalışmaları yerinde inceledi Kaymakam İlhan, Türk Kızılay’ı Maden Suyu, Devlet Hastanesi ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık binasının inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu. İlk olarak inşaatı tamamlanan İhsaniye Devlet Hastanesinde gezen Kaymakam İlhan, hastanenin fiziki inşaatının 27 Ağustos’ta tamamlandığını, yapılacak çevre düzenlemesinin ardından açılışının 11 Kasım 2011 saat [&hellip]

Kaymakam İlhan çalışmaları yerinde inceledi

İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan, devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Kaymakam İlhan, Türk Kızılay’ı Maden Suyu, Devlet Hastanesi ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık binasının inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.
İlk olarak inşaatı tamamlanan İhsaniye Devlet Hastanesinde gezen Kaymakam İlhan, hastanenin fiziki inşaatının 27 Ağustos’ta tamamlandığını, yapılacak çevre düzenlemesinin ardından açılışının 11 Kasım 2011 saat 11.00’da yapılacağını söyledi.
Daha sonra İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık binasının inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Kaymakam İlhan, inşaatın tamamının Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla Gazlıgöl’deki yatırımcılar tarafından yapılarak tahsis edileceğini ifade etti. İlhan’a incelemeleri sırasında ilçe Belediye Başkanı Halit Aşkar ve kurum müdürleri eşlik etti. (AA)

Bakmadan Geçme