Kaymakam Eser'den Anlamlı Ziyaret

Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, kalp hastalığıyla mücadele eden 12 yaşındaki Yeşim Demir'i Senir köyündeki evinde ziyaret etti.

Yaklaşık bir yıldır nakil bekleyen Yeşim’in hastalık süreci konusunda Anne Miyase Demir ve baba Hakan Demir ile görüşen Kaymakam Eser, Yeşim’in en kısa sürede sağlığına kavuşması için gereken desteğini vereceğini söyledi.

Kaymakam Eser'den Anlamlı Ziyaret

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesinin, Senir köyünde ikamet eden 12 yaşındaki Yeşim Demir’e Ege Üniversitesi Hastanesinde 2023 yılı Kasım ayında kalp pompası takıldı. Yeşim, müdahale sonrası kalp nakil sırasına girdi. 

Kaymakam Eser'den Anlamlı Ziyaret

Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, Yeşim ve ailesine ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti. Kaymakam Eser’e ziyaretinde;  İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler, SYDV Müdürü Yaman Şenol ve Afyonkarahisar Diyaliz Hastaları Organ ve Doku Nakilleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Akdağ eşlik ettiler. Organ bağışının önemine de dikkat çeken Kaymakam Eser, Yeşim Demir gibi nakil bekleyen hastaların sağlığına kavuşabilmesi için herkesi duyarlı olmaya davet etti.

Bakmadan Geçme