• Haberler
  • Genel
  • Kaymakam Candan'dan ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Kaymakam Candan'dan ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Kaymakamı Ali Candan ve beraberindeki heyet Ballık Beldesi'ni ziyaret etti Perşembe günü bir takım ziyaret, öğrenci ve öğretmenlerin sona eren eğitim-öğretim sezonunu kutlamak için beldeye gelen Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Eroğlu, Sandıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şuayip Binbir ilk olarak Belediyeyi ziyaret etti. Belediye ziyaret [&hellip]

Kaymakam Candan’dan ziyaret

Sandıklı Kaymakamı Ali Candan ve beraberindeki heyet Ballık Beldesi’ni ziyaret etti

Perşembe günü bir takım ziyaret, öğrenci ve öğretmenlerin sona eren eğitim-öğretim sezonunu kutlamak için beldeye gelen Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Eroğlu, Sandıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şuayip Binbir ilk olarak Belediyeyi ziyaret etti. Belediye ziyaret sırasında çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Hamza Öztürk’ten bilgi alan Kaymakam Candan, belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Belediye Başkanına bu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Belediye personelince hazırlanan ve belediyenin tüm çalışmalarını kapsayan resimli bilgilendirme gösterisini de izleyen Kaymakam Ali Candan ve beraberindeki heyet belde belediyesi olmasına rağmen belediyede bu denli çok ve kapsamlı çalışma olmasının takdire şayan olduğunu beyan ettiler. Belediye ziyaretinden sonra beldedeki okula geçen heyeti Okul Müdürü Ali Osman Utku karşıladı. Eğitim-öğretim yılını kutlayan Kaymakam ve heyet daha sonra sınıfları dolaşarak bir süre öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin kendi gelecekleriyle ilgili görüş ve düşüncelerini alan Kaymakam Candan daha sonra öğrencilere hediyeler dağıtarak beldeden ayrıldı.

Bakmadan Geçme