• Haberler
  • Genel
  • Kaymak satıcıları denetlendi – Kocatepe Gazetesi

Kaymak satıcıları denetlendi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri işbirliğinde, kaymak satıcılarına yönelik denetim yapıldı Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, üretim izni olmadan kaymak satışı yaparak, insan sağlığını tehdit eden satıcılara yönelik denetimler belli bir program dahilinde devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü [&hellip]

Kaymak satıcıları denetlendi

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri işbirliğinde, kaymak satıcılarına yönelik denetim yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, üretim izni olmadan kaymak satışı yaparak, insan sağlığını tehdit eden satıcılara yönelik denetimler belli bir program dahilinde devam ediyor.
Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri işbirliğinde yapılan denetimlerde, üretim izni olmadan kaymak satış yapan satıcılar uyarıldı, insan sağlığını tehdit eden kaymaklar toplandı.
Etiketsiz satışa izin yok
Belediye Şehir Çarşısı önünde kaymak satışı yapan büfeler ile açıkta satış yapan işportacılar bir kez daha denetlendi. Denetimlerde, üretim izni olmadan kaymak satışı yapan satıcılar uyarıldı, kaymaklara imha edilmek üzere el konuldu.
Esnafı üretim izin belgeleri almaları konusunda uyaran yetkililer, etiketsiz kaymak satışına izin verilmeyeceğini bildirdi. Belli bir program dahilinde yapılan denetimlerin devam edeceği ifade edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme