Kaykamam Kula, Afyon’da tedavi oldu

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da tedavi olan Dinar Kaymakamı Avni Kula’yı ziyaret etti Dinar Kaymakamı Avni Kula, geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Gögüs Hastalıkları Servisi’nde tedavi görüyor. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kula’yı ziyaret ederek moral verdi. Balkanlıoğlu, “Her şeyin başı sağlık, kaymakamımızın geçirmiş olduğu bu rahatsızlık inşallah son olur. Doktorlarımıza ilgi ve alakalarından [&hellip]

Kaykamam Kula, Afyon'da tedavi oldu

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da tedavi olan Dinar Kaymakamı Avni Kula’yı ziyaret etti

Dinar Kaymakamı Avni Kula, geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Gögüs Hastalıkları Servisi’nde tedavi görüyor. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kula’yı ziyaret ederek moral verdi. Balkanlıoğlu, “Her şeyin başı sağlık, kaymakamımızın geçirmiş olduğu bu rahatsızlık inşallah son olur. Doktorlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnsan sağlığı her türlü hizmetin üzerinde. Değerli kaymakamımız Avni Kula’ya da geçmiş olsun derken bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyor ve kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.
Kaymakam Kula ise “Sayın Valimize yoğun iş temposuna rağmen gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca tedavim sırasındaki katkılarından dolayı hastane yöneticilerimiz ile değerli doktorlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme