• Haberler
  • Genel
  • Kayıp şoför, 2 aylık bir çalışmayla bulundu

Kayıp şoför, 2 aylık bir çalışmayla bulundu

Afyonkarahisar’da bir nakliye şirketinde çalışan ve 10 Şubat 2012’den bu yana kayıp olan TIR şoförünün cesedi, Emniyet ekiplerinin yoğun çalışmasıyla, bir tarlada 3 metrelik bir çukurda bulundu Afyonkarahisar’da bir nakliye şirketinde kamyon şoförü olarak çalışan 35 yaşındaki Mustafa Aksoy’un 62 gündür kayıp olan cesedine ulaşıldı. Cesedin, Dinar Sanayi Sitesi’ndeki bir tarlada bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili [&hellip]

Kayıp şoför, 2 aylık bir çalışmayla bulundu

Afyonkarahisar’da bir nakliye şirketinde çalışan ve 10 Şubat 2012’den bu yana kayıp olan TIR şoförünün cesedi, Emniyet ekiplerinin yoğun çalışmasıyla, bir tarlada 3 metrelik bir çukurda bulundu

Afyonkarahisar’da bir nakliye şirketinde kamyon şoförü olarak çalışan 35 yaşındaki Mustafa Aksoy’un 62 gündür kayıp olan cesedine ulaşıldı. Cesedin, Dinar Sanayi Sitesi’ndeki bir tarlada bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili daha önce 2 kez gözaltına alınan 30 yaşındaki R.Ş. gözaltına alındı.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, yoğun bir çalışma sonucunda cesede ulaştıklarını söyleyerek “Mustafa Aksoy’un kullandığı TIR’ın 2 ay önce Dinar yakınlarında yanmış vaziyette bulunmasının ardından geniş kapsamlı bir çalışma başlattık. Önce kamyonun yandığı sanayi sitesi civarında araştırma yapan ekiplerimiz bir esnafın kepçesi ile çukur kazdığı bilgisine ulaştı ve araştırma başlattı. Esnafın, tanımadığı bir kişinin kendisine 3 metre derinliğinde kepçesiyle çukur kazdırdığını ancak nedenini bilmediğini söylemesi üzerine esnafın gösterdiği yer kazıldı, ancak cesede ulaşılmadı” dedi.
Daha sonra çevrede inceleme yapan ekiplerinin şüpheli olarak gözaltına aldıkları R.Ş’nin dükkanının zeminin kısa bir süre önce betonla sıvandığını tespit ettiklerini belirten Türkmenli, “Bunun üzerine beton kırıldığında kan izlerine rastlandı ve laboratuvara gönderildi. Araştırmalar, bu aşamadan sonra esnaf ve kazıyı yapan kepçeciye yöneldi. Kepçecinin ikinci bir yer göstermesi sonucu kamyon şoförünün cesedine ulaşıldı” diye konuştu.
Türkmenli, dükkanında kan izleri bulunan R.Ş’nin, cesedi kendisinin gömdüğünü itiraf ettiğini söylediğini dile getirdi. R.Ş.’nin, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Mustafa Aksoy’un kullandığı 03 RF 562 plakalı kamyon 11 Şubat 2012 sabahında Dinar yakınlarında sağ tarafı çamura saplanmış bir şekilde bulunmuş, Aksoy’un ailesi ise Dinar ve Afyonkarahisar’da çeşitli ilanlar yayınlayarak Aksoy’un bulunması için çaba sarf etmişti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme