Kayıp para, Zabıta sayesinde yerini buldu

2 bin lirasını kaybeden bir vatandaşın kayıp parası duyarlı vatandaş ve duyarlı zabıta memurları sayesinde yeniden sahibine teslim edildi. Ordu Bulvarı'nda, Vakıfbank önünde 2 bin lira bulan Akıf Arı, bulduğu parayı Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne teslim etti. Bunun üzerine Zabıta ekibi, paraların üzerinde bulunan banka kaşelerinden yola çıkarak ilgili bankalara not bıraktı. Bu sırada Halil [&hellip]

Kayıp para, Zabıta sayesinde yerini buldu

2 bin lirasını kaybeden bir vatandaşın kayıp parası duyarlı vatandaş ve duyarlı zabıta memurları sayesinde yeniden sahibine teslim edildi.

Ordu Bulvarı’nda, Vakıfbank önünde 2 bin lira bulan Akıf Arı, bulduğu parayı Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti. Bunun üzerine Zabıta ekibi, paraların üzerinde bulunan banka kaşelerinden yola çıkarak ilgili bankalara not bıraktı.
Bu sırada Halil İbrahim Atcı, 2 bin lirasının kayıp olduğunu fark etti. Atcı’nın Zabıta’ya başvurması üzerine kaybolan para bulunmuş oldu.
Halil İbrahim Atcı, “Duyarlılık gösteren Akif Arı ve Zabıta ekibine çok teşekkür ederim. 2 bin liramın bulunması için gösterdikleri gayret beni memnun etti” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme