• Haberler
  • Genel
  • Kayıkcı ziyaretlerine devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Kayıkcı ziyaretlerine devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, “Esnaf ve vatandaşlarımız CHP adaylarını çok seviyor ve benimsiyor. Kendimizi tanıtma konusunda sıkıntı çekmiyoruz, çünkü biz buralıyız. Halk tarafından olumlu karşılanıyoruz” dedi.Afyonkarahisar’a verebileceği çok şey olduğunu ifade eden Kayıkcı, “Bu şehir bugüne kadar bana çok şey verdi, [&hellip]

Kayıkcı ziyaretlerine devam ediyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı
Burcu Kayıkcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, “Esnaf ve vatandaşlarımız CHP adaylarını çok seviyor ve benimsiyor. Kendimizi tanıtma konusunda sıkıntı çekmiyoruz, çünkü biz buralıyız. Halk tarafından olumlu karşılanıyoruz” dedi.
Afyonkarahisar’a verebileceği çok şey olduğunu ifade eden Kayıkcı, “Bu şehir bugüne kadar bana çok şey verdi, ben de bunun karşılığı olarak Afyonkarahisar’a bir şeyler yapmak istiyorum. Milletvekili olduğumda Afyonkarahisar için faydalı olacağım ve bu şehrin hak ettiği yere gelmesi için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Gördüğüm olumlu tepkiler ve halkın bize olan teveccühü ile partimiz olan CHP’nin bu seçimde iktidar olacağına inanıyorum. Ben de bu süreçte ülkeme, Afyonkarahisar’a ve partime katkı sağlamak istiyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme