• Haberler
  • Genel
  • Kayıkcı OSB'de, Ecer İhsaniye'de – Kocatepe Gazetesi

Kayıkcı OSB'de, Ecer İhsaniye'de – Kocatepe Gazetesi

CHP Milletvekili Adayları Burcu Kayıkcı ve Mehmet Ecer seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kayıkcı, Organize Sanayi Bölgesi’nde esnafı ve işletmeleri gezerken, Ecer, İhsaniye'de vatandaşla buluştu Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı OSB'de bulunan işletmeleri ziyaret etti. Genel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, 'Biz seçim beyannamemizi açıkladıktan sonra iktidar [&hellip]

Kayıkcı OSB’de, Ecer İhsaniye’de

CHP Milletvekili Adayları Burcu Kayıkcı ve Mehmet Ecer seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Kayıkcı, Organize Sanayi Bölgesi’nde esnafı ve işletmeleri gezerken, Ecer, İhsaniye’de vatandaşla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı OSB’de bulunan işletmeleri ziyaret etti. Genel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, “Biz seçim beyannamemizi açıkladıktan sonra iktidar partisinde bir panik başladı. 13 yıldır halkı yoksullaştıran ve yoksulluğu yöneten AKP iktidarı seçim beyannamemizde yer alan halkçı projelerimizi görünce paniğe kapıldı. Geçenlerde yapılan bir seçim anketinde CHP’nin Afyonkarahisar’dan milletvekili çıkaramayacağı iddiaları ortaya atıldı. Bu tamamen yandaş ve masa başı yapılan bir ankettir. CHP Afyonkarahisar’da en 2 milletvekili ile temsil edilecektir. Bizim ziyaretlerimizde halkımızdan büyük teveccühler aldığımızı gören bazı kesimler masa başında yaptıkları kirli hesaplarıyla kendilerine rant elde etme peşine düştüler. CHP’liler olarak biz bu oyunlara gelmeyeceğiz ve sonuna kadar mücadelemizi göreceğiz. Bu kirli oyunları yapanlara 7 Haziran’da sandıklara gidecek olan Afyonkarahisar halkı en iyi cevabı verecektir” dedi.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, İhsaniye İlçesine bağlı köylerde ve Kayıhan beldesinde vatandaşlarla buluştu. İhsaniye İlçesine bağlı köylerde ve Kayıhan beldesinde halka seslenen Ecer, “Önümüzde yine bir seçim var yine her türlü haltları karıştırıyorlar. Her türlü sözün olayın içinden cımbızla bir kelime çekip onun üzerinden iddialar ortaya atıyorlar. Ama bunlara biz siyasetçilerin cevap vermesi önemli değil. Bunlara cevabı halkımız sandıkta veriyor. 7 Haziran akşamında bu muhteşem millet sandıklarda cevap verecek” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme