• Haberler
  • Genel
  • Kayıkcı, Hayvan Pazarı’nı dolaştı – Kocatepe Gazetesi

Kayıkcı, Hayvan Pazarı’nı dolaştı – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Burcu Kayıkcı Şuhut Hayvan Pazarı'nı ve esnafı ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, Şuhut'taki gezisine Şuhut Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek başladı. Burada hayvancılık sektöründeki vatandaşın derdini dinleyen Kayıkcı, CHP’nin tarım ve hayvancılıkla ilgili projelerini anlattı.CHP iktidarında bütün bu sıkıntıların altından kalkacağız diyen Kayıkcı “Projelerimiz hazır. [&hellip]

Kayıkcı, Hayvan Pazarı'nı dolaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Burcu Kayıkcı Şuhut Hayvan Pazarı’nı ve esnafı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, Şuhut’taki gezisine Şuhut Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek başladı. Burada hayvancılık sektöründeki vatandaşın derdini dinleyen Kayıkcı, CHP’nin tarım ve hayvancılıkla ilgili projelerini anlattı.
CHP iktidarında bütün bu sıkıntıların altından kalkacağız diyen Kayıkcı “Projelerimiz hazır. Çiftçinin üretim amaçlı olarak kullanacağı mazotun litresini 1,5 TL’ye düşüreceğiz. Bilal’in gemilerine mazotu 5 liraya, çiftçimize 1,5 TL’den vereceğiz. Tarım sektöründe çalışanların sosyal güvenlik primlerini 30 yaşına kadar Hazine’den karşılayacağız.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme