Kayıhan’ın nesi var? – Kocatepe Gazetesi

Kayıhan Belediyespor, Süper Lig’e yükselmeyi bir hafta önce garantilemesine rağmen son maçta yaşanan olaylar az kalsın takımın üç puan tenziline ve Süper Lig’in kapısından dönmesine neden oluyordu Kayıhan Belediyespor ile Taşoluk Belediyespor arasında oynanan Birinci Amatör Küme Play-Off müsabakasında Kayıhan Belediyesporlu futbolcuların çıkardıkları olaylar maça gölge düşürdü. 4-4 sona eren maçın son dakikalarına doğru çıkan [&hellip]

Kayıhan'ın nesi var?

Kayıhan Belediyespor, Süper Lig’e yükselmeyi bir hafta önce garantilemesine rağmen son maçta yaşanan olaylar az kalsın takımın üç puan tenziline ve Süper Lig’in kapısından dönmesine neden oluyordu

Kayıhan Belediyespor ile Taşoluk Belediyespor arasında oynanan Birinci Amatör Küme Play-Off müsabakasında Kayıhan Belediyesporlu futbolcuların çıkardıkları olaylar maça gölge düşürdü. 4-4 sona eren maçın son dakikalarına doğru çıkan olaylar Kayıhan Belediyespor’un maçı 3-0 hükmen kaybetmesine ve 3 puanının silinmesine neden olabilecekti. Ancak hakemin maçı devam ettirmesi ve olayları yatıştırması Kayıhan Belediyespor’u Süper Lig’in kapısından zorla da olsa içeri soktu.
Mehmet kırmızı kart sonrası çıldırdı
Mehmet Çukur’un uzatma dakikalarında gördüğü kırmızı kart sonrası hakeme fiili saldırıda bulunup bazı takım arkadaşlarının da aynı şekilde tepki göstermelerine rağmen hakemin iyi niyetli davranıp maçı oynatması Kayıhan Belediyesporu ipten aldı. Pazar günü Merkez 1 Nolu Saha’da oynanan müsabakanın son dakikalarında çıkan olaylar maça gölge düşürdü. 90+3’üncü dakika oynandığı sırada Kayıhan Belediyespor atağında Mehmet Çukur, rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası cezaalanı içerisinde yerde kaldı. Bunu aldatmaya yönelik olarak değerlendiren müsabakanın hakemi Ahmet Köse’de futbolcuya maçtaki ikinci sarı kartını gösterip kırmızı kartla oyun dışı etti. Hakemin bu kararına tepki gösteren Mehmet, ani bir hareketle hakem Ahmet Köse’ye yumruk atmak istedi. Hakeme yumruk sallayıp daha sonra kenara doğru koşmaya başlayan Mehmet’e bazı takım arkadaşları da tepki gösterdi.

Ahmet Köse Kayıhan’ı ipten aldı

Müsabakanın hakemi Ahmet Köse, Kayıhan Belediyesporlu futbolcunun kendisine fiili saldırıda bulunmasından sonra maçı tatil etmesi halinde Kayıhan Belediyespor prosedür gereği 3-0 hükmen mağlup sayılmasının yanı sıra 3 puanının da silinmesi cezası alması muhtemeldi. Bir hafta önceden Süper Lig’i garantileyen Kayıhan Belediyespor’un böyle bir cezayla cezalandırılması demek de Süper Lig’e Kayıhan Belediyespor’un çıkamaması demek olurdu. Ancak hakem Ahmet Köse maçı devam ettirerek Kayıhan Belediyespor’u deyim yerindeyse ipten aldı. (Kocatepe)

Tribünler de karıştı

Maçın ardından da Kayıhan Belediyesporlu bazı futbolcular, birbirleriyle tartışmaya devam ettiler. Bu tartışmalar tribünlere de sıçrayınca nahoş olayların yaşanmasına neden oldu.

Takım arkadaşları az kalsın linç ediyorlardı

Kayıhan Belediyespor-lu bazı futbolcular, Mehmet’in bu hareketine aşırı tepki gösterdiler.
Mehmet’e tekme atan ve onu dövmeye çalışan futbolculara güvenlik güçleri engel olmaya çalıştı.

Bakmadan Geçme