Kayıhan'da Dere Islah Sorunu Çözüldü

Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, belde de bulunan derelerin ıslahında yıllardır süre gelen sıkıntıların çözülmesi için yaptığı çalışmaların sonuca ulaştığını belirtti.

İhsaniye İlçesine bağlı Kayıhan beldesinde derelerin ıslahında uzun süredir yaşanan sorunların çözüldüğünü belirten Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, ihalesi yapılan ve yer teslimi tamamlanan taşkın koruma inşaatıyla ilgili desteklerinden dolayı MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti.

Ömer Şahin, uzun yıllar yürütülen çalışmalar sonucunda DSİ tarafından sözleşmesi yapılan dere ıslah çalışmalarının başladığını bildirdi. Desteklerinden dolayı MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür eden Şahin, “Taşkın koruma inşaatının tamamlanmasıyla birlikte Kunduzlu Mahallemizin girişinde bulunan dere ve Pınar Mahallesi İhsaniye yolu üzerinde bulunan derelerimiz ıslah edilerek belde halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bu yoğun uğraşlar sonucu ihalesi yapılan ve yer teslimi tamamlanan taşkın koruma işinde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, DSİ Isparta Bölge Müdürü Rahmi Şahin’e, DSİ Şube Müdürü Faruk Topal’a tüm DSİ çalışanlarına şahsım ve beldem adına teşekkür ederim.” dedi.

Bakmadan Geçme