• Haberler
  • Genel
  • Kayıhan şampiyonluğu kutluyor – Kocatepe Gazetesi

Kayıhan şampiyonluğu kutluyor – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Birinci Amatör Küme Play-Off müsabakaları sonunda Süper Lig’e yükselmeyi başaran Kayıhan Belediyespor, elde ettiği başarıyı kutluyor Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselmeyi başaran Kayıhan Belediyespor’da sevinç hakim. Geçen hafta sona eren Birinci Amatör Küme Play-Off maçlarında çok başarılı maçlar çıkartan Kayıhan Belediyespor, Play-Off’lar bitmeden bir hafta önce Süper Lig’e çıkmayı başarmıştı. Kayıhan Belediyespor, [&hellip]

Kayıhan şampiyonluğu kutluyor

Süper Amatör Birinci Amatör Küme Play-Off müsabakaları sonunda Süper Lig’e yükselmeyi başaran Kayıhan Belediyespor, elde ettiği başarıyı kutluyor

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselmeyi başaran Kayıhan Belediyespor’da sevinç hakim. Geçen hafta sona eren Birinci Amatör Küme Play-Off maçlarında çok başarılı maçlar çıkartan Kayıhan Belediyespor, Play-Off’lar bitmeden bir hafta önce Süper Lig’e çıkmayı başarmıştı. Kayıhan Belediyespor, son hafta da Taşoluk Belediyespor’la 4-4 berabere kalarak bu maçtan da bir puan çıkartarak adını Süper Lig’e yazdırdı. Kayıhan Belediyespor’un Onursal Başkanı ve Kayıhan Belediye Başkanı Seydi Ahmet Kaya da futbolculara, teknik heyete ve yöneticilere Mangal Evi’nde şampiyonluk yemeği verdi. Şampiyonluk kutlamasının da yapıldığı gecede futbolcularını tebrik eden Kayıhan Belediyespor’un Onursal Başkanı Seydi Ahmet Kaya, önemli açıklamalar da yaptı.
Tarihinde bir ilk
Başkan Seydi Ahmet Kaya; “Bugün hep beraber bir arada olmamızın nedeni takımımızın tarihinde ilk kez süper amatör ligine çıkmasıdır. Yıllardır birinci ve ikinci amatör futbol guruplarında mücadele eden ancak şimdiye kadar Süper Lig’e çıkma başarısı gösteremeyen kulübümüz, bu sezon büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu tarihi başarıda; son 3 yılda futbolcusundan taraftarına, teknik kadrosundan yönetime, personelimden takımımın tüm destekçilerine kadar 7’den 70’e herkesin emeği vardır. Emekleri geçen herkese ve desteklerini hiç esirgemeyen Hilal ve Akkuş Termal Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fikret Akkuş’a sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
“Futbolun içinden geldik,
futbolu çok seviyorum”
Kaya, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Ben kendim de belediye başkanı olmadan önce bu kulüpte hem futbolcu hem de teknik direktörlük yapmış birisiyim. Futbolu çok seviyorum ve futbolun her zaman içindeyim. Bilirsiniz ki futbol; seyir zevki yüksek bir spor dalı olmasından dolayı, büyük ilgi görmektedir. Bu ilgiden dolayı, tüm imkanlarımızı takımımın başarısı için seferber etmiş durumdayım. Bugüne kadar büyük zorluklar ve imkansızlıklar içinde buralara kadar geldik. Büyük özveri gösteren tüm futbolcularıma huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum. Sizlerinde bildiği gibi Kayıhan Belediyespor Kulübü Play-Off maçlarında, Süper Lig’e çıkmayı garantileyen ilk takım olmuştur. Takımımız ikinci ve birinci amatörde ve son olarak yükselme maçlarında toplam 30 resmi maç yaptı. Bu maçlarda 5 beraberlik, 1 yenilgi ve 24 galibiyet alarak büyük bir performans göstermiştir. İşte bu müthiş performans sonrasında artık yıllardır hayalini kurduğumuz Süper Lig’deyiz. Şundan eminim ki, Süper Lig’de herkesin hayranlıkla izleyeceği müthiş maçlar çıkartacağız. Süper Lig’e yeni bir heyecan ve renk getireceğimiz konusunda kimsenin endişesi olmasın. Kayıhan Belediyespor’un tüm maçlarına şimdiden Kayıhanlı olsun yada olmasın herkesi davet ediyorum.“ (Kocatepe)

Bakmadan Geçme