• Haberler
  • Genel
  • Kayıhan şampiyonluğu böyle kutladı – Kocatepe Gazetesi

Kayıhan şampiyonluğu böyle kutladı – Kocatepe Gazetesi

İkinci Amatör Küme A grubunda namağlup şampiyon olan Kayıhan Belediyespor, belde halkına da büyük mutluluk yaşattı İkinci Amatör Küme A grubunda sezonu namağlup bitiren Kayıhan Belediyespor, yeni sezonda bir üst lig olan Birinci Amatör Küme’de yer alacak. İkinci Amatör Küme’de şampiyonluk özlemi çeken Kayıhan Belediyespor, bu özlemini sezonu namağlup bitirerek sona erdirdi. Oynadığı 12 maçta [&hellip]

Kayıhan şampiyonluğu böyle kutladı

İkinci Amatör Küme A grubunda namağlup şampiyon olan Kayıhan Belediyespor, belde halkına da büyük mutluluk yaşattı

İkinci Amatör Küme A grubunda sezonu namağlup bitiren Kayıhan Belediyespor, yeni sezonda bir üst lig olan Birinci Amatör Küme’de yer alacak. İkinci Amatör Küme’de şampiyonluk özlemi çeken Kayıhan Belediyespor, bu özlemini sezonu namağlup bitirerek sona erdirdi. Oynadığı 12 maçta 11 ga-libiyet ve 1 beraberlik alan sarı lacivertliler 34 puanla sezonu tamamlayarak mutlu sona ulaştı. Sezonun son maçında Gezlersporla karşı karşıya gelen Kayıhan Belediyespor güçlü ra-kibini 8-0 gibi net bir skorla geçerek sezonu tamamladı.
Son maçında taraftardan
tam destek
Son maçını Afyonkarahisar Merkez 3 Nolu Sahada oynayan Kayıhan Belediyespor’u taraftarları yalnız bırakmadı. Bir hafta önceden şampiyonluğu garantileyen Kayıhan Belediyespor ekibi taraftarlarına Gezler maçında da 8 gol izlettirerek muhteşem bir şampiyonluk sevinci yaşattılar. Coşkulu bir taraftar gurubunun yalnız bırakmadığı Kayıhan Belediyespor, amatör liglerde ender rastlanan bir şekilde namağlup şampi-yon oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte şampiyonluğunu taraftarlarıyla birlikte kutlayan sarı lacivertli futbolcular Kayıhan Belediyespor’un kupa özlemine de son vermiş oldu.

Bakmadan Geçme