Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaybolan kadının cesedi bulundu

Afyonkarahisar’da mesirelik alanda cesedi

Afyonkarahisar’da mesirelik alanda cesedi bulunan kadının, yapılan otopside başına aldığı darbe ile öldüğü tespit edildi

 

Alınan bilgiye göre, Kanlıca Mahallesi Hıdırlık mesire alanında bulunduktan sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan kadının cesedi üzerinde yapılan otopsi sonuçlandı.
6 GÜN ÖNCE KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNULMUŞ
Otopside, kadının başına aldığı darbe ile öldürüldüğü belirlenirken, cesedin Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğüne 6 gün önce kayıp başvurusunda bulunulan Huriye Helvacı’ya (53) ait olduğu tespit edildi.
BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Harekete geçen polis ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen bir kişiyi gözaltına aldı. Huriye Helvacı’nın oğlu Ali Helvacı, annesinin 6 gün önce para çekmek için Şuhut’a gittiğini ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını söyledi.
Kayıp annesi için Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurduklarını aktaran Ali Helvacı, “Dün, (önceki gün) Hıdırlık mesirelik alanda bulunan kadın cesedi anneme aitmiş. Cenazeyi teslim almaya gidiyorum. Yarın (bugün) annemi Balçıkhisar köyünde toprağa vereceğiz.” dedi.

 

OLAY
Kanlıca Mahallesi Hıdırlık mesirelik alanında önceki gün kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulunmuş, ceset otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti