Kayayerli aday adaylığını ilan etti

Çanakkale Zaferi “Milli Bir Bayram” olarak kutlanması gerektiğini belirten ve zaferin yıldönümünde milletvekili aday adaylığını açıklayan MHP eski Milletvekili Müjdat Kayayerli, Türk Milleti’nin dirilişi için yeniden görev almaya talip olduğunu belirtti MHP Afyonkarahisar eski Milletvekili Müjdat Kayayerli dün partide düzenlediği basın toplantısında Milletvekil aday adaylığını açıkladı. Toplantıya katılan partililer ve bazı milletvekili aday adayları Kayayerli’ye [&hellip]

Kayayerli aday adaylığını ilan etti

Çanakkale Zaferi “Milli Bir Bayram” olarak kutlanması gerektiğini belirten ve zaferin yıldönümünde milletvekili aday adaylığını açıklayan MHP eski Milletvekili Müjdat Kayayerli, Türk Milleti’nin dirilişi için yeniden görev almaya talip olduğunu belirtti

MHP Afyonkarahisar eski Milletvekili Müjdat Kayayerli dün partide düzenlediği basın toplantısında Milletvekil aday adaylığını açıkladı. Toplantıya katılan partililer ve bazı milletvekili aday adayları Kayayerli’ye destek verdiler.
ÇANAKKALE ZAFERİ MİLLİ
BAYRAM OLMALI
Müjdat Kayayerli, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yüzüncü yıldönümünde MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olmanın gurur ve sevincini yaşadığını söyledi. Kayayerli; “Çanakkale Zaferi her yıl kutladığımız muhteşem bir zaferdir. Bu zafer, kahraman askerlerimizin, dünya tarihine geçen kahramanlık destanıdır. Türk Milleti’nin bu onurlu gününü kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum. Gelecek yıldan itibaren Çanakkale Zaferi “Milli Bir Bayram” olarak kutlanmalıdır.” dedi.
“MHP TÜRKİYE’NİN SİGORTASI”
“Biz milliyetçi-Ülkücü Hareket mensuplarının görevi, ülkemizi geleceğe hazırlamak, milletimizi güçlendirmekle kendisini sorumlu hissetmek ve projelerleTürkiye’nin kalkınmasına vesile olmaktır.” diyen Kayayerli; “MHP, Türkiye’nin tek ümidi, tek sigortası, Türk Milleti’nin milli duruşunu sergileyen, fikir ve görüşleriyle ülkemizin varlığına, milletimizin bölünmemesine en önemli katkılarda bulunan Atatürk’ün bizlere emanet ettiği vatanımızı ve milletimizi korumakla kendini sorumlu gören, kuruluşunu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in gerçekleştirdiği, ve istikrarlı yürüşünü Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile devam ettiren her kesimin önemsediği siyasi bir harekettir.” diye konuştu.
“MHP’Yİ İKTİDAR YAPMAK AZMİNDEYİZ”
Müjdat Kayayerli, Türkiye’nin kurtuluşu ve Türk Milleti’nin dirilişi uğruna 21. Dönem de seçilen bir dava adamı olarak yine MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olarak görev almaya hazır olduğumu ilan ettiğini bildirdi. Kayayerli; “Bütün aday adayı arkadaşlarımıza destek olacağınıza güveniyor ve inanıyorum. Görevimizi en güzel en doğru bir şekilde yapacağıma da söz veriyorum. Her şeyden önce MHP yi birlikte iktidar yapma azminde ve kararlılığında olduğumuzu görüyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Türk Milleti’nin birliğiyle, haysiyeti ve geleceğiyle oynayan, Türkiye’mizi yıkılışa sürükleyen küresel aktör, siyaset tüccarı, çıkar çeteleri ve bölücü odakların oyununu bozmak milli görevimiz ve namus borcumuzdur.” şeklinde konuştu.
“AKP’LİLERDEN OY
İSTEMEK HAKKIMIZDIR”
MHP Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye ve vatadnaşlar için de milad olacağını vurguladı. Kayayerli şöyle konuştu: “Bu bakımdan çok önemli bir seçim atmosferine giriyoruz. İyi düşünüp taşınmak, doğru karar verip vermemek Sizlerin elindedir. Bu seçimlerde özellikle Allah korkusu taşıyan, kul hakkına riayet eden, dünyadaki olayları yakından takip eden, vatan ve millet sevgisinden şüphe etmediğimiz AKP’li kardeşlerimizden oy istemek ve oy almak MHP olarak bizim hakkımızdır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme