Kayacan: Emaneti vaktinde teslim ettik

Fatih Kayacan, sözleşme gereği 15 yıl garantili olarak Kredi Yurtlar Kurumu'na kiraya verilen binanın kısa sürede açılışının yapılıp, öğrencilere hizmet verir hale getirileceği belirtti.Yurdun teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Kayacan şunları söyledi: 'Rabbime şükürler olsun, 750 kişi kapasiteli kız öğrenci yurt binamızı, söz verdiğimiz vakitte Genel Müdürlüğün kullanımına devrettik. Öğrenci sayısının artmasına önemli katkı [&hellip]

Fatih Kayacan, sözleşme gereği 15 yıl garantili olarak Kredi Yurtlar Kurumu’na kiraya verilen binanın kısa sürede açılışının yapılıp, öğrencilere hizmet verir hale getirileceği belirtti.
Yurdun teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Kayacan şunları söyledi: “Rabbime şükürler olsun, 750 kişi kapasiteli kız öğrenci yurt binamızı, söz verdiğimiz vakitte Genel Müdürlüğün kullanımına devrettik. Öğrenci sayısının artmasına önemli katkı sağlayacağına inandığım bu binanın tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık herkes görüyor ki; Bolvadin değişiyor, Bolvadin gelişiyor. Amacımız kadim kentimizdeki yaşam kalitesini daha da arttırarak, en üst seviyeye çıkartmak. Bu hem şehircilik anlamında, hem sosyal belediyecilik anlamında, hem de eğitimdeki hedefimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da; durmak yola devam.”

Bakmadan Geçme