• Haberler
  • Gündem
  • Kayacan: Çağrı yanlış bilgilendirilmiş – Kocatepe Gazetesi

Kayacan: Çağrı yanlış bilgilendirilmiş – Kocatepe Gazetesi

Fatih Kayacan, Çay ilçesine yapılacağı açıklanan Biokütle Enerji Santrali yapımını engelleme girişimi olmadığını, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı'nın tamamen yanlış bilgilendirildiğini açıkladı.Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan şunları söyledi: 'İki komşu ilçenin ilişkilerini yıpratacak bir açıklama ile konuyu gündeme taşıdığını düşünüyoruz. Sayın Çağrı, şunu iyi bilmelidir ki Bolvadin-Çay neredeyse iç içe ve yıllardır akrabalık bağlarıyla da [&hellip]

Fatih Kayacan, Çay ilçesine yapılacağı açıklanan Biokütle Enerji Santrali yapımını engelleme girişimi olmadığını, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı’nın tamamen yanlış bilgilendirildiğini açıkladı.
Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan şunları söyledi: “İki komşu ilçenin ilişkilerini yıpratacak bir açıklama ile konuyu gündeme taşıdığını düşünüyoruz. Sayın Çağrı, şunu iyi bilmelidir ki; Bolvadin-Çay neredeyse iç içe ve yıllardır akrabalık bağlarıyla da birbirine bağlı iki komşu ilçedir. On dakikalık mesafede bulunan Bolvadin ve Çay halkı pazarını, alışverişini, düğününü birlikte yapacak kadar yakın yerleşim merkezleridir. Dolayısıyla Çay’a yapılan yatırım Bolvadin’i, Bolvadin’e yapılan yatırım da Çay halkını mutlu eder. Çünkü oluşacak her hizmetten iki ilçe halkının da en üst seviyede yararlanacağı bilinir ve herhangi bir engelleme söz konusu dahi olamaz.”

Bakmadan Geçme