• Haberler
  • Genel
  • Kaya, ilahilerle uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Kaya, ilahilerle uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya’nın başka bir görevde değerlendirmek üzere Ankara’ya tayin edilmesi nedeniyle veda gecesi düzenlendi. Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede Din Görevlileri Korosu tarafından konser verildi Geceye, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, İl Genel [&hellip]

Kaya, ilahilerle uğurlandı

Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya’nın başka bir görevde değerlendirmek üzere Ankara’ya tayin edilmesi nedeniyle veda gecesi düzenlendi. Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede Din Görevlileri Korosu tarafından konser verildi

Geceye, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“HAKKINIZI HELAL EDİN”
Program, ilk olarak Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından bir konuşma gerçekleştiren Müftü Mustafa Kaya, kendisi için böyle bir geceyi organize eden ve yoğun bir katılım gerçekleştiren herkese teşekkürlerini iletti. Afyonkarahisar’da yaklaşık bir buçuk yıl görev yaptığını ifade eden Kaya, “Afyonkarahisar’da bir buçuk yılımı geçirdim. Bu güne kadar hizmet adına elimizden gelen ne varsa yapmaya çalıştık. Hakkınızı helâl ediniz” diye konuştu.
Kaya’nın konuşmasının ardından Afyonkarahisar İl Müftülüğü Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından beş farklı şekilde ezan okuma, salatı selam, sela ve ilahiler seslendirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme