• Haberler
  • Genel
  • Kaya: 'Bu dava sen ben kavgası değil, hak ile batılın savaşıdır'

Kaya: 'Bu dava sen ben kavgası değil, hak ile batılın savaşıdır'

Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa eden Mali Müşavir Semai Kaya 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilliği aday adaylığını partide düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyasını Seçim İşleri Başkanı Av. Talha Akkaya'ya teslim eden Kaya şunları söyledi: 'Cumhurbaşkanımızın aldığı karar ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı [&hellip]

Haber
Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa eden Mali Müşavir Semai Kaya 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilliği aday adaylığını partide düzenlediği basın toplantısında açıkladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyasını Seçim İşleri Başkanı Av. Talha Akkaya’ya teslim eden Kaya şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın aldığı karar ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 28.Dönem seçimlerini gerçekleştireceğiz. AK Parti olarak, bu seçimlere bir demokrasi şöleni gibi hazırlıklarımızı yapıp, inşallah ümmetin umudu dünya lideri Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. ‘Hizmetine görev istemez verilir’ şiarı ile başladığım bu davaya aynı şiar ile hizmet edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bu dava sen ben kavgası değil, hak ile batılın savaşıdır. Bu sebeple bizim öncelikli hedefimiz gece gündüz çalışarak, mazlumların ve mağdurların umudu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek, TBMM’de nitelikli çoğunluğu sağlayarak Cumhurbaşkanımızın yasamada elini Cumhur İttifakı olarak rahatlatmaktır. Bu uğurda çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Ben Afyonkarahisar’ımıza ve Anadolu irfanına inanıyorum.”

Bakmadan Geçme