Kavuncu, Akgün'ü tebrik etti – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve  Sosyal İşler Komisyonu Başkanı  Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nü ziyaret etti.Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu gibi çoğu Türkiye'de bir ilk olarak hizmete açılan birimlerden Sağlık Çalışanları Egzersiz Salonu, Koruyucu Ağız Diş Tarama ve Eğitim Merkezi (KADTEM), Evlilik Öncesi ve Aile [&hellip]

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve  Sosyal İşler Komisyonu Başkanı  Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu gibi çoğu Türkiye’de bir ilk olarak hizmete açılan birimlerden Sağlık Çalışanları Egzersiz Salonu, Koruyucu Ağız Diş Tarama ve Eğitim Merkezi (KADTEM), Evlilik Öncesi ve Aile Danışmanlığı Merkezi, Bölge Laboratuvarı olan Halk Sağlığı Laboratuvarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Kavuncu’ya birimlerde çalışan personel ve Halk Sağlığı Müdürü Akgün tarafından çalışmalar ve birimlerin kuruluşları konusunda bilgi verildi.
Prof.Dr.Vural Kavuncu, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün nezdinde emeği geçen bütün personele teşekkür etti ve başarılı çalışmaların devamını diledi. Afyonkarahisar’da bir ilk olarak hayata geçirilen uygulamaların Sağlık Bakanlığı tarafından kurumsallaştırılarak bütün illere yayılması için çalışma başlatacaklarını söyleyen Kavuncu bu konuda Müdürlüğe de görev düştüğünü belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme