• Haberler
  • Spor
  • Kavçak: Önümüzde oynayacağımız çok maçımız

Kavçak: Önümüzde oynayacağımız çok maçımız

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cem Kavçak, Silahtaroğlu Vanspor maçını kazanarak hem zirve yarışına girmek istediklerini hem de moral bulmak istediklerini söyledi   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 21. haftanın erteleme maçında Silahtaroğlu Vanspor'a konuk olacak AFJET Afyonspor dün yaptığı son çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Ligde oynadığı son 3 maçında kaybettiği 38 puan ile [&hellip]

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cem Kavçak, Silahtaroğlu Vanspor maçını kazanarak hem zirve yarışına girmek istediklerini hem de moral bulmak istediklerini söyledi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 21. haftanın erteleme maçında Silahtaroğlu Vanspor’a konuk olacak AFJET Afyonspor dün yaptığı son çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Ligde oynadığı son 3 maçında kaybettiği 38 puan ile Play-Off barajının dışında kalan AFJET Afyonspor için Silahtaroğlu Vanspor karşısında alınacak galibiyet yeniden Play-Off barajına girme adına büyük önem taşıyor.
1461 Tarbzon FK. maçında kırmızı kart gören Yusuf Avcılar dışında kadrosunda eksik oyuncusu bulunmayan AFJET Afyonspor zorlu mücadeleden mutlak 3 puanla çıkmayı istiyor.
Bugün saat 13.00’te Van Atatürk Stadyumu’nda başlayacak olan maçla ilgili konuşan Teknik Direktör Cem Kavçak, yarışın içinde kalma adına mutlak kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını söyledi. Kavçak, “Ligin ilk yarısını yakaladığımız çıkışla iyi bir noktada bitirdik. Aynı çıkışı devam ettirmek istediğimiz ikinci devrede yaşadığımız puan kayıpları ile yukarıyı yakalama adına önemli bir fırsatı da kaçırdık. Her şeye rağmen önümüzde oynayacağımız çok maçımız var ve futbolda her şey olabiliyor. Silahtaroğlu Vanspor ile oynayacağımız karşılaşma bizim açımızdan kötü gidişe dur demek ve yeniden yarışın içine dahil olup moral bularak çıkışa geçme adına önemli. Oyuncularımızla bu karşılaşmanın önemini konuştuk. Rakibimiz de bizim gibi Play-Off yarışını sürdürmek istiyor. Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz ancak kazanan taraf olmak için elimizden gelenin en iyisini sahada ortaya koymak istiyoruz. Oyuncularımın yeteneklerine ve kazanma isteğine inanıyorum ve sahadan kazanarak çıkacağımıza olan inancım da tam.” dedi.
>> Hayriye Caner’in Haberi

Bakmadan Geçme