Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Katil zanlısı anlaşmalı boşanma için ifade verdi

Türkiye’yi sarsan kadın cinayetlerinden

Türkiye’yi sarsan kadın cinayetlerinden biri olan Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, eşi E. Avcı tarafından Muğla’da açılan anlaşmalı boşanma davası için dün sabah Afyonkarahisar 1. Aile Mahkemesinde ifade verdi

 

Afyonkarahisar Cezaevi’nde tutuklu bulunan Cemal Metin Avcı hatırlanacağı üzere 16 Temmuz 2020 tarihinde Muğla’nın Ula İlçesi’nde bir süre arkadaşlık yaptığı üniversite öğrencisi 27 yaşında ki Pınar Gültekin’i boğarak öldürmüş, cesedi yaktıktan sonra varil içerisinde ormanlık alana atmıştı.
CİNAYET 16 TEMMUZ’DA İŞLENDİ
Sorgusunda suçunu itiraf eden Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmezken, bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin’in barışma isteğini geri çevirmesi üzerine genç kızı bağ evinde öldürdüğünü, cesedini yaktıktan sonra bir varile bırakarak Gülağzı mevkisinde ormanlık alana attığını itiraf etmişti. Avcı, çıkarıldığı mahkemede “Canavarca Hisle Adam Öldürmek” suçundan tutuklanarak Afyonkarahisar Cezaevine gönderilmişti.
ANLAŞMALI BOŞANMAYI
KABUL ETTİ
Cezaevi Jandarmasının geniş güvenlik önlemleri altında mahkemeye getirdiği Cemal Metin Avcı, sakin ve kendinden emin tavırlarıyla dikkat çekti. 7 Ağustos 2020 tarihinde anlaşmalı boşanma protokolüne attığı imzayı teyit eden katil zanlısının, eşi E. Avcı’nın açtığı boşanma davası Muğla’da görülecek. Cemal Metin Avcı, boşanma davasında gündeme gelecek olan protokol şartlarına yönelik hâkimin sorularını cevaplandırdı. Boşanma protokolünde yer alan eşi ile ortak çocukları C.A. Avcı’nın velayetinin annesine verilmesini, karar kesinleştikten sonra çocuğu için aylık 2 bin 500 TL nafaka ödemeyi kabul etti. Eşi E. Avcı’ya maddi manevi tazminat bedeli olarak 5 milyon lira ödemeyi kabul eden Avcı, ödemeyi yapamaması halinde Cüce Gıda Turizm Ltd. Şirketini bedel talep etmeksizin eşine devrini, aynı zamanda Muğla’da bulunan bir taşınmazla iki ayrı aracı da devretmeyi kabul etti. Avcı’nın Afyonkarahisar 1. Aile Mahkemesi’nce alınan ifadesi Muğla Aile Mahkemesine gönderildi.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti