Kastamonu Sandıklı'dan zor kurtuldu: 0-0

Sandıklı Belediyespor, dün kendi evindeki maçta Kastamonuspor’la golsüz berabere kaldı Sandıklı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e şampiyon olduktan sonra 3. Lig’deki evindeki ilk maçına dün çıktı. Bu sezonki Sandıklı’daki ilk maçında ligin güçlü ekiplerinden Kastamonuspor’la karşılaşan Sandıklı Belediyespor, bu maçtanda bir puan alabildi. Sandıklı Belediyespor geçen hafta deplmasmanda oynadığı Lüleburgaz mücadelesinden de 1-1’lik beraberlikle dönmüştü. Kırmızı-beyazlı [&hellip]

Kastamonu Sandıklı’dan zor kurtuldu: 0-0

Sandıklı Belediyespor, dün kendi evindeki maçta Kastamonuspor’la golsüz berabere kaldı

Sandıklı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e şampiyon olduktan sonra 3. Lig’deki evindeki ilk maçına dün çıktı. Bu sezonki Sandıklı’daki ilk maçında ligin güçlü ekiplerinden Kastamonuspor’la karşılaşan Sandıklı Belediyespor, bu maçtanda bir puan alabildi. Sandıklı Belediyespor geçen hafta deplmasmanda oynadığı Lüleburgaz mücadelesinden de 1-1’lik beraberlikle dönmüştü. Kırmızı-beyazlı ekip, dün Sandıklı İlçe Stadyumu’nda Kastamonuspor’la karşılaştı. Kıran kırana mücade-leye sahne olan müsabakadan gol sesi çıkmadı. Sandıklı Belediyespor, Kastamonuspor karşısında iyi bir oyun sergilemesine rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Kırmızı Şimşekler, kendi evindeki ilk maçı kazanmayı çok istemişti ancak bir türlü topu filelerle buluşturamadı. Zaman zaman oyunu tamamen rakip sahaya yıkan ve oyun üstünlüğünü maçın başından sonuna kadar elinde bulunduran Sandıklı, sahada 2 puan bıraktı. Sandıklı Belediyesporlu taraftarlar dünkü maçta takılarına 90 dakika boyunca destek verdiler. Maçı yaklaşık 2 bin taraftar takip etti. (Kocatepe)

Afyon protokolü tam kadro Sandıklı’da

Afyonkarahisar’ın 3. L,ig’deki temsilcilerinden Sandıklı Belediyespor’un Kastamonuspor’la Sandıklı’da yaptığı maçı takip etmek için çok sayıda taraftar Sandıklı İlçe Stadyumu’na akın etti. Sandıklı İlçe Stadyumu’na gelenler arasında Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanet-tin Çoban, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli de vardı. Afyon protokolü, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un ev sahipliğinde dünkü maçı izlediler.

Sandıklı Sultanları tribündeki yerini aldı

Sandıklı Belediyespor’u Aroma Bayanlar 3. Voleybol Ligi’nde temsil edecek bayan voleybol takımı oyuncuları dünkü maçta tribündeki yerlerini aldılar. Sandıklı Belediyespor Futbol takımını yürekten destekleyen voleybolcular zaman zaman taraftarlara ayak uydurarak tezahüratlarda da bulundular. Öte yandan 3. Lig’e yükselen Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nı maçı takip eden Afyon protokolü de tebrik etti. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu bayan voleybolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme