• Haberler
  • Genel
  • Kasko sigortası güvence sağlar – Kocatepe Gazetesi

Kasko sigortası güvence sağlar – Kocatepe Gazetesi

Anadolu Sigorta, tüketicilere sunduğu birbirinden kapsamlı ve avantajlı kasko poliçeleriyle sigorta bilincini ve sigortalılık oranını artırmayı hedefliyor Afyonkarahisar'da kasko sigortalılık oranı üzerine değerlendirmelerde bulunan Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, önemli birikimlerle edinilen araçları çeşitli risklere karşı korumanın önemini hatırlattı. Musa Ülken, kasko sigortasının sadece kazalara karşı değil, başta hırsızlık olmak üzere, yangın, deprem ve [&hellip]

Kasko sigortası güvence sağlar

Anadolu Sigorta, tüketicilere sunduğu birbirinden kapsamlı ve avantajlı kasko poliçeleriyle sigorta bilincini ve sigortalılık oranını artırmayı hedefliyor

Afyonkarahisar’da kasko sigortalılık oranı üzerine değerlendirmelerde bulunan Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, önemli birikimlerle edinilen araçları çeşitli risklere karşı korumanın önemini hatırlattı.
Musa Ülken, kasko sigortasının sadece kazalara karşı değil, başta hırsızlık olmak üzere, yangın, deprem ve hatta terör eylemleri gibi pek çok, dış etken nedeniyle araçta meydana gelebilecek hasarı teminat altına aldığını belirterek, Anadolu Sigorta olarak her ihtiyaca uygun kasko çözümlerinin olduğunu söyledi. Ülken, ayrıca, sigorta alırken sadece fiyata değil, alınan poliçenin ihtiyaca tam olarak hizmet edip etmediğine bakılmanın da önemli olduğuna dikkat çekti.
Sektörün öncü şirketi Anadolu Sigorta, Türkiye’nin çeşitli illerinde kasko sigortalılık oranını artırmayı hedefliyor. Afyonkarahisar’da kaskoda sigortalılık bilincinin henüz istenilen seviyede olmadığına dikkat çeken Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, araçların hem trafikteki risklerden hem de çevresel risklerden korunması için kasko yaptırmanın şart olduğunu belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme