• Haberler
  • Siyaset
  • 'Kasıtlı yapılan propagandalara kanmayın' – Kocatepe Gazetesi

'Kasıtlı yapılan propagandalara kanmayın' – Kocatepe Gazetesi

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve 22. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak,  İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya'nın 'Sayın Koçak'ın olası bir başvurusu değerlendirilir' açıklamasının ardından sosyal medyadan durum değerlendirmesinde bulundu.'HALKA HİZMETİ HAKK'AHİZMET OLARAK BİLDİM'Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak bildiğini kaydeden Koçak, 'Aziz hemşehrilerim Sizlerden en son 2002 genel seçimlerinde oy istemiştim. Milletvekili [&hellip]

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve 22. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak,  İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya’nın “Sayın Koçak’ın olası bir başvurusu değerlendirilir” açıklamasının ardından sosyal medyadan durum değerlendirmesinde bulundu.
“HALKA HİZMETİ HAKK’A
HİZMET OLARAK BİLDİM”
Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak bildiğini kaydeden Koçak, “Aziz hemşehrilerim; Sizlerden en son 2002 genel seçimlerinde oy istemiştim. Milletvekili olarak aktif siyasetin için de olsam da, olmasam da; halkın gönlünde ve dualarında yer almak en büyük gayem olmuştur. ihlasla, Allah rızası için bu millete hizmet etmeyi hayatıma yol haritası yaptım. “Hayrun Nas Men Yenfeun Nas” “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” ilkesi ile hep hareket ettim. Bu düstur doğrultusunda gece demeden, gündüz demeden 29 yıldır bıkmadan, usanmadan yüzümde tebessümle hizmet ettim. Etmeye de devam ediyorum. Milletvekili olarak bu yüce millete TBMM çatısı altında bir dönem şerefle hizmet ettim. Millete, vekilliğin sadece TBMM çatısı altından yürütülmediği ve seçilen dönemle de sınırlı olmadığı ilkesi ile hareket ederek görev süremin bitiminin ardından da tıpkı vekillik öncesi yıllar gibi bu yüce millet için çalışmaya ilk günkü heyecanla devam ettim. Hiçbir zaman milletimi yalnız bırakmadım. Halka hizmeti hakka hizmet olarak bildim” dedi.
“YENİDEN SİYASET
ALANINDA YER ALMAMIZ AFYON TARİHİNE GEÇECEK”
Yeni hizmet alanı, idealleri ve projeleriyle halkın huzuruna çıkmak için sabırsızlandığını dile getiren Koçak sözlerini şöyle sürdürdü: “Aktif siyasetten uzak geçen 10 yılı aşkın zaman içerisinde Afyonkarahisar’ım ve Türkiye’miz için düşüncelerimi ve ideallerimi kamuoyu ile paylaştım ve onların görüşlerini her zaman aldım. İdeallerim ve aldığım tavsiyelerin ışığında da adım adım daha fazla hizmet verebileceğim alanlara doğru yürüyorum. Ben, yeni hizmet alanım, ideallerim ve projelerimle sizlerin huzuruna çıkmak için sabırsızlanıyorum. Mensubu olmakla gurur duyduğum aziz milletimizle yakında buluşacağız ve birlikte çok güzel şeyler yapacağız. Bizim milletimizle yeniden siyaset alanında buluşmamız Afyonkarahisar siyasi tarihine yeni bir dönem olarak geçecektir. Ben buna inanıyor, o inancımın ışığında çalışıyor ve hazırlanıyorum.
“KASITLI PROPAGANDALAR
HAVADA UÇUŞUYOR”
Koçak sosyal medyadan yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Üzerimde var olan kurumsal sorumlulukları teker teker bırakarak milletime hizmete tamamen kendimi vakfetmeye geliyorum. Allah bizi milletimize karşı mahcup etmesin. Bu aşamada önce Allah’a sığınıyorum sonra da siz Aziz, vefalı hemşehrilerimin sağduyusuna güveniyorum. Bugünler siyaset harmanının savrulduğu günler herkes birşey söyler, birşeyler yazar. İyi niyetli olanlar yanında, kasıtlı propagandalar da havada uçuşur. Esas olan benim ağzımdan duyacağınız sözler ve cümlelerdir. Lütfen bu konuda hassas olalım. Her konuşulanı hakaret, iftira, ahlaksızlık dışında siyasi hoşgörü içinde değerlendirelim. Evet, Vakti Geldi. Söz milletin, Karar da milletin. Ve ben Şehremini olarak milletin şerefli emanetini taşımaya hazırım ve talibim. Allah çıktığımız bu hayırlı yolda yar ve yardımcımız olsun.”

Bakmadan Geçme