Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kasık masajı yapıyorlarmış!

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin fuhuşla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda SWARM sosyal paylaşım sitesinde “Masöz Lara 055228…” ismiyle paylaşım yapan şahısla Whatsap isimli uygulama üzerinden bağlantıya geçildi. Yapılan görüşmelerde şahıs 1 seans masajın 250 olduğunu, ekstra 50 TL karşılığında kasık masajı yaptığını ve istenirse yanında bir bayan şahsın daha olduğunu, Erenler’de ikamet ettiğini ve Erenler’de buluşabileceklerini söylemesi üzerine ekipler Erenler’e gitti. Şahısla tekrar iletişime geçildiğinde müşteri sandığı polisleri Erenler’de adresini verdiği bir apart daireye davet etti. Müşteri sandığı polislere kapıyı açan şahsın 1993 Adıyaman Kahta doğumlu Selma Y. isimli şahıs olduğu anlaşılırken, ayrıca evde bulunan diğer şahsın 1996 Aydın Sultanhisar doğumlu Dilan Y. isimli şahsında bulunduğu anlaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şahıslardan Selma Y. isimli şahsın Swarm hesabı üzerinden vermiş olduğu numara aracılığıyla müşteri temin ettiğini, Dilan Y. isimli şahsın da masaj yaptığını, müşterileri ile bahse konu adreste ücret karşılığı kasık masajı yaptıklarını beyan ettiler. Şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısı talimatı ile Fuhşa Teşvik ve Aracılık suçundan işlem yapılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

Masaj salonuna baskın yapıldı

 

İlimiz Dumlupınar Mahallesi Süleyman Gönçer Caddesi Dilek ap. A blok K.1 D.1 adresinde bulunan masaj salonunun ruhsatsız olduğu ve fuhuş yapıldığı şeklinde alınan duyumlar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği olarak bahse konu adreste incelemede bulunuldu.
Işyerinin Facebook ve Instagramda sayfaları bulunduğu, buradan telefon numarasını paylaşarak masaj hizmeti adı altında müşteri çekmeye çalıştıkları tespit edilirken, yapılan takipte değişik tarihlerde müşteri olarak gelen 7 erkek şahsın ifadeleri alındı. Şahıslardan bazıları masaj hizmetinin dışında “kasık masajı” adıyla cinsel yönden tatmin edildiklerini, bunun için fazladan 50 TL verdiklerini beyan ettiler. Gerekli araştırma süreci tamamlandıktan sonra Afyonkarahisar 2. Sulh Ceza Hakimliği’nden alınan arama kararı gereği 12 Kasım günü saat 22.10’da bahse konu masaj salonunda ekipler tarafından yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. İşyerinde bulunan ve bir erkek şahsa masaj yaptıkları görülen 2 bayan ile burada calıştıkları tespit edilen 2 erkek şahıs Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Gönül M. (Kütahya 1975 doğ.) Ayşe Y. (Ereğli 1992 doğ.) Beyza M. (Kütahya 1996 doğ.) Muhammed Taha B. (Eskişehir 1999 doğ.) oldukları tespit edilen şahıslar ifadelerinde fuhuş suçlamasını reddederek, sadece masaj hizmeti verdiklerini beyan ettiler. İşyeri sahibi Gönül M. hakkında 2014 ve 2015 yıllarında 3 kez aynı konuyla alakalı Eskişehir Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından işlem yapıldığı anlaşıldı. Şahıslar şüpheli olarak ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. Ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen masaj salonu hakkında ilgili kurumlarla gerekli yazışmaların yapıldığı öğrenildi.

 

Yasaklı cinsel ürünler satana işlem

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda yasaklı cinsel içerikli ürün satışı yapıldığı değerlendirilen il merkezinde bulunan Afyonkarahisar 1978 doğumlu Halil İbrahim Ç. isimli şahsa ait iş yerinde yapılan aramada Ginseng buzzer ibareli 864 adet çikolata, Gergedan Coffe ginseng ibareli 624 adet kahve, Nitro max Gold ginseng drink ibareli 6240 adet enerji içeceği, 48 Hours gold ginseng drink ibareli 528 adet enerji içeceği ele geçirildi. Şahısla ilgili olarak 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlemlere başlandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti