• Haberler
  • Genel
  • Kasapoğlu güvenlik görevlileri bir araya geldi

Kasapoğlu güvenlik görevlileri bir araya geldi

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kurumda görevli güvenlik personelleri ile bir araya geldi   Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Çiğiltepe Yurt Müdürlüğünde yeni eğitim öğretim yılı kapsamında güvenlik görevlileri ile toplantı düzenledi. Güvenlik görevlilerine ilk olarak kendisini tanıtan Kasapoğlu, yurtlarda kalacak öğrencilerin güvende, huzurlu ve emniyetli şekilde konaklamalarını sağlayacak [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kurumda görevli güvenlik personelleri ile bir araya geldi

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Çiğiltepe Yurt Müdürlüğünde yeni eğitim öğretim yılı kapsamında güvenlik görevlileri ile toplantı düzenledi. Güvenlik görevlilerine ilk olarak kendisini tanıtan Kasapoğlu, yurtlarda kalacak öğrencilerin güvende, huzurlu ve emniyetli şekilde konaklamalarını sağlayacak görevlilerin güvenlikler olduğuna dikkat çekti. Öğrencilerin tümünün aileleri tarafından yurtlarda görevli herkese emanet olduğunu dile getiren Kasapoğlu, yurtlarda barınacak öğrencilerin ailelerine geldikleri gibi teslim edilebilmesi için hoşgörü, güler yüzlü bir şekilde davranmalarını istedi.
Toplantının son kısmında güvenlik görevlileri, Kasapoğlu’na akıllarına takılan soruları yöneltirken, isteklerini de dile getirdiler.
Toplantıda Kasapoğlu’na, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan da hazır bulundu. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme